Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker492ccm
csendes tag
Frissités után a játék első indításakor érdemes elolvasni a frissítés ismertetését. Ott is írták, hogy nyerhető lesz a Vette. Az is sz@rság, hogy nem képesek kiírni a kocsik árát, csak miután megnyerted őket, vagy letelt a challenge teljesítésére való idő. Versenynél meg nem butulnak, sokszor 4-5 PR magasabb szintű kocsival is egy szopás az egész. Most a Tier 17 Daytona elimination is esélytelen volt elsőre, de párszor megvártam a rajtrácson amíg visszaszámlál, és utána már sikerült. Itt még legalább működött.
[ Szerkesztve ]
-
biker492ccm
csendes tag
Hali! Sikerült valakinek butítani?
-
biker492ccm
csendes tag
Írjátok, hogy butítatok. Hogyan? Nekem egész event alatt nem sikerült az újraindítgatós módszerrel egy tizedet se butítani.
-
biker492ccm
csendes tag
-
biker492ccm
csendes tag
Sziasztok!
Kompatibilitás témában annyit szólnék hozzá, hogy aki androidon szeretne játszani jó játékélmény mellett, és mostanában akar készüléket vásárolni, annak ajánlom a Siswoo R8 Monster-t! Karácsony előtt vettem egyet, és nagyon szépen fut a játék rajta. Semmi akadozás. Galaxy S4-ről váltottam, ég és föld a különbség, ami eléggé szívenütött, mivel anno a Samsungot pont kétszer ennyiért vettem...
-
biker492ccm
csendes tag
Az utolsó event végén nekiálltam megjavítatni az autót, majd folytattam tovább. Ekkor ugye lejátszotta a videót, majd beadta a kocsit. Amikor a garázsban ránéztem, akkor ott egy full gyári kocsi volt alap PR-rrel, a szervíz menüpont alatt pedig a javítást jelző állapotsáv villogott, ahogy ilyenkor szokott, és a hátralévő időt mutatta. Meg a tuning PR- t. Amikor letelt a javítás ideje, akkor meg ott figyelt a gyári kocsi. Szerintem nem kellett volna az event végén egyből elindítani a javítást, akkor talán megmaradt volna a tuning. Így meg kb. 500000 RS meg 100 arany bánta. Persze a felhőből visszaállítást bukom, mert az event végén azonnal mentettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest