Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• l4ci

tag

válasz Tibcsi21 #3395 üzenetére

Amikor én farmoltam a 10 körös LeMans futammal, akkor nekem már 4 kellett hozzá a szintlépéshez, a végén már 4 is kevés volt, kellett hozzá még néhány ezer, persze ez már jóval LVL 250 fölött volt...
    Tehát ez 8 db F50-es futamnak felel meg. A kettő nagyjából ugyanaz, időben is (LMP-vel 28-30 perc, F50-nel 14-15 perc), viszont a Ferraris egy kicsivel több fame-et ad ugyanannyi időre levetítve. Persze a LMP-vel kicsit izgalmasabb, de szerintem a Porsche-val kicsit nehezebb farmolni, nekem a Toyotával sokkal könnyebb volt, nehezebben értek utol az egyenesben (csak R$ tuninggal).

Most így LVL 350 környékén már 9 db F50-es futam is kevés a szintlépéshez, éppen ezért hamarosan lementem ezt a profilt és újrakezdem az egészet a 2.1-el, azt kimaxolom (minden auto max tuning) és összeszedek annyi aranyat, hogy a maradék 21 autóra is legyen elég tuning-arany.

Egy kis érdekesség: a 2.1-es verzió összes aranyos autójához és az autók max tuningjához még elegendő volt 20000 Gold. Az azóta érkezett autók ára és azok összes tuningja viszont 22000 Gold-ba kerül. Jól elszálltak az árak, úgy látszik infláció van a majmócáknál is... :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés