Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Hmm, az nehéz lesz, ha nincs sehol LeMans. Elvileg a sima Agerával is meg lehet a 420, mert full tuningon 444 a vége, az R-nek meg 447, de ugye valszeg a legjobbak között mindenki full tuninggal megy. Ezek tipikusan olyan kihívások, amiket töménytelen mennyiségű aranyos tuning nélkül nem lehet megugrani...
-
-
kgymac
őstag
A 415 nekem is összejött (le mansban, az első körforgalom előtt), de a kanyart már nem tudtam bevenni (másodikra, a második gumifal fogott meg. Ha sikerülne a 3-dikba csapódni, összejönne még +1-2 km/h).(Verseny közben (low fék) 410-et tud ugyanott, egy 700gold-os tuning hiányzik még..)
A 402-t korábban ugyanebben a kanyarban értem el, minden ki volt kapcsolva és egyszer sikerült is bevenni a kanyart. Úgy az ötödik-hatodik versenyen, mert versenyenként csak 1x lehetett próbálkozni. A kocsi törése (éjszaka, egyik/több lámpa kimegy) után már elvesz 10-15 km-t a végsebességből. Amikor összejött, low fékkel 389-392 volt a végsebesség normál versenyen, de a becsapódás előtt még pont elérte a limitet (50goldhoz).
-
kgymac
őstag
-
NNME
csendes tag
Sehol nincs szó róla, de megjött egy Porsche 911 RSR (2015) is, ugyanaz mint a 2013, 2014, csak ez is 670 aranyba kerül és bedugták néhány korábbi szériába.
valamint a changelogban van egy ilyen sor:
"Rebalanced rewards given per track" - tuti a játékosokat szívatják ezzel és nem jelent nagyobb jutalmat ha lefutsz egy 30 perces lemanst, na mindjárt megnézem..[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
az azért érdekes hogy a játékban lazán futhatunk 3 perc alatti köröket (persze tuninggal)
A PR értékekben azért látszik hogy a Nissant lejjebb pozicionálják, illetve többen írtátok (és néha én is így érzem), hogy nem mindig sikerül vele bevenni a kanyarokat úgy mint más kocsikkal, talán ez is tudatos realitás közelítés...(?) -
Sordoran
addikt
A probléma az, hogy tavaly is aránytalanul gyorsabbak voltak mint a valóságban, sőt. És idén ezt javíthatták volna, mert ciki, hogy fél percet verünk a játékban a valós köridőkre. Persze, amúgy nem zavar annyira, meg nem is érdekel, de vicces, hogy Real Racing a neve, miközben a reálistól nagyon messze vannak.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Kronok
tag
Nekem még szerencsém volt repülő rajtot kipróbálni, nem nagyon sikerült, jött az álló rajtos frissítés és simán ment, és igen, online Lmp1-es kocsikkal van tele, offline egy sincs belőlük és sokkal egyszerűbb a dolog.
Porsche-al csináltam meg utoljára, Nálatok is volt egy kis videó az event előtt?
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
SoldierL
senior tag
Persze, hogy a szórakozás a cél. Megszállott szimulátor ill. Forma 1 rajongó vagyok ezért is hiányzik a legjobban a forma1-es része, mire azt megint elérem megőszülök f1 v6-v12 ferrarikat vettem mindig elő. Meghackelni már biztos, hogy nem tudom, az apple tett róla és mivel újra raktam a laptopom már a 8.2-es mentésem sincs meg. Lehet mégis csak felrakom és elkezdem jutok amire jutok. Köszi mindenkinek, hogy próbáltatok segíteni.
-
-
rumos14
nagyúr
én mostanra fejeztem be az első menetet, a Nissannal. mivel a 2014-es szériából a Toyota nincs meg, és az újak közül a Nissan áll hozzá legközelebb a számok alapján, ezért azt választottam.
úgy látom, már nincs időm újrakezdeni egy másik LMP1 autóval, ez a 3 nap múlva Retro izé szintén challenge lesz? azt hittem, csak egy sima bónusz széria.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Gold tuning nélkül is teljesíthető volt mind a hárommal, bár Audi és Porsche megkövetelte, hogy utolsó előtti 5 körösön butítsuk az AI-t előtte (és még így is több nekifutás kellett, mert egy komolyabb hiba, és nem érted be elsőt). Egyébként nekem is jobban feküdt a Porsche, az Audi azért el-el eresztette kanyarba a seggét, Nissannak meg jobban kellett vigyázni, bár meglepő, hogy az kevésbé volt csúszkálós, csak hosszabb féktáv kell neki.
Amúgy ez a retro event már ott van játékban, hogy lesz? Nekem semmi ilyen nincs, LMP1 eventnél ott van, hogy mind a 3 kocsi megvan, és alatta mégis az villog tapizzam a folytatáshoz, de nem csinál semmit.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
rumos14
nagyúr
a 4. azért reggel esőre nem ment... várok ebészünetig.
főleg hogy, mint kiderült, egyetlen egyzer sem lehet letérni a páyláról, én meg azt hittem, cak egy tiszta kört kell teljesíteni.
amúgy meg nem igazán tetzik a lipcsei pálya. talán gokarttal jó lenne, de ezzel a bika porséval -
DigitXT
nagyúr
Változna a táv attól, hogy gyengébb autóval futsz neki? (Nálam Z4-es az
összes eredmény - és meglepően egymás hegyén-hátán vannak a barátok.)Két pakkban 16 körül, meg 19 körül, és egy kiugró azzal a 22-vel...
Szerk: de voltam úgy is második, hogy 5-10 méterrel a 19,6-os pakk elejére
gurultam, tehát el tudom képzelni, hogy ez egyfajta etalon eredmény, ebben
a verzióban/jobban neki kell feküdni/feltuningolni az autót, hogy 20 fölé menj.én kipróbáltam 3 autóval, ahogy írtam is korábban
Sose gondoltam volna. Akkor lehet, hogy válogat, attól függően, mivel indulsz.
Gondolom akkor a gyengébb teljesítendő célt főleg a Porschés indulók adják?Gyurma_13: próbáltam levágással, és volt, hogy csak 18-ra volt elég. Azért
nem értem... (Egyre érdekesebb, hogy a feladvány is változik a választott autó
függvényében. Most nem tudom kipróbálni, de majd késő este, otthon igen.)[ Szerkesztve ]
-
ptakacs
csendes tag
-
gabe8719
senior tag
Az amateur szint utolsó nagy küldetésének utolsó pályája, 4 körös mount panorama futam, Z4-gyel. Ha épp kijött az agent, stabilan 45ezer R$-t és 7500 famet adott a 8 és fél perces futam után, gyakorlatilag mindig nyerni tudtam, naponta 1-2-t tolok is belőle, pedig unom már a pályát de nagyon.
Tegnap kitakarítottam a telefonom, újratettem ami kell, a mentésem visszahelyezése után jött is egy 3-as agentfree jelzés, már kattintottam is rá. Erre úgy lettem offline második, hogy nyomát nem láttam az elsőnek. És sajna azóta is ez van.
-
DigitXT
nagyúr
Passz. Nálam ilyen heti 1-2 azért összejött, néha akár naponta egy, yeah!
De olyan, hogy naponta több arany csak reklámokból, az a mesében...
(Erre mondtam, hogy azért nem kapunk, mert Petya25 szedi össze mindet.)Ui: amúgy 31-32 Ft/Gold körül vásároltam. Néha elgondolkodtam rajta, hogy
ennyi pénzért "megvesznek kilóra", hogy megnézzem a reklámjukat? Habár
ha azt nézzük, hogy fél perc nem a világ és néha az 1 gold is sokat segített:
pl. farmolásnál a fame duplázásával gyakorlatilag 26-27 percet "megspórolt".
Szóval ha így nézzük, akkor igen, megérte volna azt a fél percet rászánni.[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
Országtól és időzónától függ a reklámok mennyisége! VPN-nel és időzóna állítással működnie kell, akár napi 10 aranyat is össze lehet hekkelni vele. Persze országfüggő ez is, USA, Nagy-Britannia, Németország és Japán adja a legtöbbet, de van olyan, ahol Magyarországhoz hasonlóan semmit se ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest