Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNME
csendes tag
válasz ntglaci #7840 üzenetére
Amikor töltöd le a frissítést, akkor nem szoktad elolvasni a Whats New részt? Az App Store-on és a Play Store-on is írja, hogy új Time Limited Series jön amiben megnyerhető a Porsche 911 RSR 2016 és a Corvette C7.R-is. Ezen kívül én a Changelog-ot is el szoktam olvasni mert kíváncsi vagyok, hogy mit javítottak a játékon, itt részletesebben leírják mindig mint az áruházakban.
Egyébként nekem nagyon tetszik ez az új Time Limited Series, sőt, azt sem bánnám, ha néha ilyen random régebbi autóknak is lenne ilyen eventjük mert a 151 autóból 140 hónapok óta a garázsban porosodik és jó ha van rá lehetőség, hogy új challengeken lehet(ne) meghajtani őket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest