- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De volt olyan kezdeményezés is, hogy Linux kernelhez a ReactOS, a WINE, (meg gondolom az NDIS wrapper) projektek révén windows kompatibilis kiterjesztést kellene csinálni, hogy már driver szinten kompatibilis legyen.
Igen, tavaly ősszel össze is rántottam egy kis ismertetőt a LUK (Linux Unified Kernel)-ról: [link] -
Ahhoz képest igencsak Linuxra emlékeztet... A felépítése is... A hibák amiket produkál, meg a wine-ra...
De ám legyen, nem látok bele
#31 : Bual bootot a rákba kívánom, mikor 3 dolgot csinálok egyszerre, a franc akar újrabootolni.
Nekem is itt a Win7 a 9.10 Ubi mellett, de alig használom. -
Ha már kezelőfelület. Hasonlítani akarnak a windows-ra, hogy ne tűnjön fel senkinek. Viszont én azt mondom, hogy nem feltétlen a mezei user fogja használni, ha elkészülnek, hanem aki kicsit jártasabb a témába, és értesült róla. Meg hát azt sem látom jelenleg megvalósulónak, hogy ezzel telepítve fogunk gépeket vásárolni. Na szo mi szó oda akarok kilyukadni, hogy én beletennék valami frankóbb, egyedi grafikus felületet.

Húú, most nézem, jól betaláltam a cikket. Először egy másikat kezdtem el, csak aztán azzal nem haladtam, így elkezdtem ezt, de a webcím meg a másiknak a címe lett.. ez de gáz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest