- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
A direktbe telepítésnél nem az volt a hiba, hogy nem FAT16-ra volt formázva a lemez? Van itt nekem valahol egy régi 10 vagy 20 gigás vinyó, sima IDE-s, tehát még a SATA vezérlő sem kavarhat be. Azt hiszem a hétvégén megpróbálom feltolni arra, persze azt nem hiszem, hogy a fent leírt hibák elmúlnak nagy hirtelen ettől, csak úgy simán kíváncsi vagyok, lehet-e direktbe telepíteni(gondolom igen, de majd meglátjuk). Azt a kb. egy percet rá tudom még szánni

-
DRB
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Rendben, akkor hétvégén megnézem(most úgy tűnik semmi akadálya, úgy értem, hogy elvileg lesz rá időm), hátha tudok kezdeni vele valamit. Éjjel letöltöttem, de aztán, ahogy írtam is, elment a kedvem a kísérletezéstől, hosszú volt a nap. A VB-ot is leszedem, már csak a time hiányzik, kár, hogy azt nem tudok letölteni.

Majd beszámolok mire jutottam.
-
eziskamu
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
És bele is tudnál, lásd LiteStep.
Ha már az XP-s progik 75-80%-ával nagyjából működne, el lehetne gondolkodni szebb felületen, de így nincs sok értelme.
Amúgy a ReactOs-es Explorer asszem fut Windows alatt is, ami szép eredmény
.Abban szinte biztos vagyok, hogy sose lesz 1.0-ásnak nevezhető ReactOS, de remélem, hogy nem vesznek el az eredmények.
Vannak eredmények, mert ez az önálló kernel már nagy eredmény. Kérdés, tényleg csak a felsőbb rétegek gyengeségei miatt olyan amilyen ez a rendszer (leszámítva a telepítési gondokat). -
berVi
senior tag
"Tekintve, hogy azért is lenne jó ez, mert ugye ott van ingyenesnek a Linux, de azon nem tudsz játszani."
nem tudom, mire gondolsz, két lehetőséget látok, de mindkét esetben baromság, amit mondasz. nézd már meg kérlek:
http://appdb.winehq.org/
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_gaming
-
eziskamu
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Meg ugye nem is halmozza el a Microsoft mindenféle infókkal őket, valamint a Microsoft már az első NT-k óta fejleszti a win32-es programozói felületet.
Amúgy nehezen haladnak, és sajnos még az eredeti célkitűzést se sikerült rendesen teljesíteni.
Asszem 2000 környékén még csak egy ingyenes WindowsNT 4.0 kompatibilis kernelről volt szó parancssorral, igaz közben már csak fel tudtak dobni egy kezelőfelületet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Win 2k3 server ed.