Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
A koléga már előttem felvázolt 1-2 érvet, ami nekem nemtetszett, ragadt hozzá a kezem, akárhogyan állitottam a sensor érzékenységét sosem volt jó, csúszott rajta az egér, egyszerűen xar volt a felület.
Egy érvet tudok pozitivumba felhozni, jól nézett ki.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
válasz Black Dragon #12 üzenetére
A baráti körömbe volt 1-2 emberkének Roccat-ja ( Kone ) azt sorba döglött meg mindenkinek, ( a külfüldi fór. és a PH-n is elég sokan panaszkodtak rá ) és igen képzeld próbálatam a Kone-t, az öcsémnek ilyen van ( szponzoroktó kapták ), azért is montam a teljesítményileg nagyon is OK, csak hát a minőség...
Lexarom a videókat, a tesztekben és a tapasztalatban hiszek.Aram 01 van olyan is, próbáltam ( azthiszem Revoltec márkájú volt ), felejsd el...
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Jó pad, jó írás.
Pár hete szereztem be egy Razer Goliathus SS ( 355 x 254 x 4 mm ) egérpadot, a régi már kopott és kicsi volt, kinőttem. Nagyon faxa, nemolcsó, ( de, 17 euró-t nagyon megérte ), kényelmes, csak ajánlani tudom.
Black Dragon Roccat csak akkor kéne, h. ha féláron adnák, kb. annyit ér. Minőségileg gyenge, teljesítményileg OK.
szigorúan magánvélemény[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB