Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz
RawrrSoul #28 üzenetére
"Legalábbis én úgy szeretnék vezetői engedélyt szerezni, hogy valós tudás alapján ne pedig azért, mert adtam cash-t."
Kéretlen tanácsként - ha elfogadod - ebből tényleg nem érdemes presztízs kérdést csinálnod. Téged is beleértve senkit sem fog érdekelni, hogy hogyan kaptad a jogsidat, az a lényeges, hogy majd hogyan fogsz közlekedni.
-
Gargouille
őstag
Remélem már nincs ez a "jattolós" rendszer, enélkül is épp elég költséges mulatság manapság jogosítványt szerezni, mint hallom. Amúgy az én időmben sem volt divat reklámozni, hogy valaki fizetett a forgalmi vizsgán, általában mindenki vetített, hogy simán átment, meg ő aztán sosem fizetett, közben meg sokukról tudtam más megbízható forrásból, hogy többedszerre mentek át és persze fizettek. Ebben a tekintetben nem változott a világ (elég megnézni a közösségi oldalakat, a sok tökéletes boldog élet
), mindenki szereti többnek mutatni magát mint ami és senki nem meri felvállalni a saját hiányosságait vagy esendőségét. Persze ez érthető valahol.
A szabályok meg tényleg olyanok, hogy be kell biflázni, aztán majd mikor vezetsz, akkor lassan megérted mit miért. Persze manapság a legtöbb KRESZ szabály - a gyakorlatban - csak amolyan ajánlás, a legtöbb közlekedő úgy nagyjából tesz rá magasról és mindenki megy, ahogy jónak látja.
-
nemlehet
őstag
Az a baj, hogy a drága benzin miatt iszonyat fel fognak menni az árak. Meg sajnos nem jó az oktatás színvonala. Én inkább azt javasolnám, hogyha van ismerős, rokon akkor vele este egy parkolóba menjetek ki és ott gyakoroljatok, sokkal több haszna lesz mint még kifizetni több 10k forintot hogy lerázósan valami szög egyszerű dolgot végigcsinálj az oktatóval 3x.
Ha van helyi csoport akkor oda beírhatsz, hogy milyen útvonalon vizsgáztak és oda menjetek el valakivel, sőt, akár gyalog. Nézd ki a stoptáblákát, jobbos utcákat, hol van felfestve vonal, hol nincs stb.
90%-ban az elsőbbségadás és stop tábla miatt buktatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma voltam KRESZ elméleti vizsgán, sajnos ez volt a második alkalom. Az elsőn elhasaltam 59 ponttal - ugye 75 elérhető...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest