- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Jó a cikk
Én megvettem a kis gyári hűtőbordákat és tokot így sem fordult elő soha, hogy túlmelegedett volna, tápnak meg a Huawei telefonom töltőjét használom, egy 2.5-ös diszk van rádugva azt szépen meg is tudja hajtani.
A raspbian-al én is sokat játszottam de aztán rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb a libreelec -et feltenni, és a repository-kból mindent lehet telepíteni, igazából még a parancssort sem kell használni csak beklikkeltem az smb-t meg a torrentet. Egy giroszkópos távirányítóval nyomogatom amikor filmet nézek rajta. -
Dißnäëß
nagyúr
Érdekes ez az rTorrent dolog.
Én qbittorrent-nox-ozok. Ez a qbittorrent parancssoros kliense, mely egy tetszôleges porton fullos weboldalként adja a gradikus GUI-t bármilyen böngészô alatt, ahonnan ô vezérelhetô. Apache sem kell alá.
Ez a kliens oldalon látott GUI. Teljesen fullos, mint az alkalmazás maga, fájlt is lehet feltölteni neki (mármint torrent fájlt).Szerk.: az asztalin lévô klienssel a gyorsan lejövô motyókat lerántom. Ami viszont ritkaság, kevés seed, lassú, stb... azt beadom a Pi-nek, aztán szedegetheti szépen éjjel-nappal, akár modem sebességgel is, mint a hôskorban. Legalábbis nálam ez 1 féle felhasználási mód, úgyis wifin van a sarokba eldugva, nem az 1000-es neten kábelen.
-
hunluki
senior tag
Most kíváncsiból ránéztem, ventivel komolyabb load alatt 50 fok körül van. Igazából amikor vettem én is filóztam hogy a sima házat veszem de csak 1 dollár körül volt a difi, akkor meg úgy voltam vele hogy max nem kötöm be és kész
Régebben le is volt húzva róla a pörgettyű, de azóta bekerült egy zárt szekrénybe és egyre több feladatot is kapott, inkább biztos ami tuti alapon visszatettem rá, úgysem látom/hallom, ha meg hallom akkor leállítás, wd40, start, félévente ez az egyperces belefér
Amúgy még egy icipici plex: Érdemes a /var/lib/plexmediaserver/Library alatti application support mappát is átrakni máshova (mezei symlink), egyrészt mert elég szépen el tud hízni (nálam jelenleg 24 gigára van dagadva), illetve ide generálódnak a thumbnailek és ide íródik a plex féle DB is ami ugye konstans rengeteg apró írás ami nem sdkártya barát
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest