Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Jó a cikk
Én megvettem a kis gyári hűtőbordákat és tokot így sem fordult elő soha, hogy túlmelegedett volna, tápnak meg a Huawei telefonom töltőjét használom, egy 2.5-ös diszk van rádugva azt szépen meg is tudja hajtani.
A raspbian-al én is sokat játszottam de aztán rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb a libreelec -et feltenni, és a repository-kból mindent lehet telepíteni, igazából még a parancssort sem kell használni csak beklikkeltem az smb-t meg a torrentet. Egy giroszkópos távirányítóval nyomogatom amikor filmet nézek rajta. -
Dißnäëß
nagyúr
Érdekes ez az rTorrent dolog.
Én qbittorrent-nox-ozok. Ez a qbittorrent parancssoros kliense, mely egy tetszôleges porton fullos weboldalként adja a gradikus GUI-t bármilyen böngészô alatt, ahonnan ô vezérelhetô. Apache sem kell alá.
Ez a kliens oldalon látott GUI. Teljesen fullos, mint az alkalmazás maga, fájlt is lehet feltölteni neki (mármint torrent fájlt).Szerk.: az asztalin lévô klienssel a gyorsan lejövô motyókat lerántom. Ami viszont ritkaság, kevés seed, lassú, stb... azt beadom a Pi-nek, aztán szedegetheti szépen éjjel-nappal, akár modem sebességgel is, mint a hôskorban. Legalábbis nálam ez 1 féle felhasználási mód, úgyis wifin van a sarokba eldugva, nem az 1000-es neten kábelen.
-
hunluki
senior tag
Most kíváncsiból ránéztem, ventivel komolyabb load alatt 50 fok körül van. Igazából amikor vettem én is filóztam hogy a sima házat veszem de csak 1 dollár körül volt a difi, akkor meg úgy voltam vele hogy max nem kötöm be és kész
Régebben le is volt húzva róla a pörgettyű, de azóta bekerült egy zárt szekrénybe és egyre több feladatot is kapott, inkább biztos ami tuti alapon visszatettem rá, úgysem látom/hallom, ha meg hallom akkor leállítás, wd40, start, félévente ez az egyperces belefér
Amúgy még egy icipici plex: Érdemes a /var/lib/plexmediaserver/Library alatti application support mappát is átrakni máshova (mezei symlink), egyrészt mert elég szépen el tud hízni (nálam jelenleg 24 gigára van dagadva), illetve ide generálódnak a thumbnailek és ide íródik a plex féle DB is ami ugye konstans rengeteg apró írás ami nem sdkártya barát
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- EAFC 25
- Formula-1 humoros
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest