- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
" Úgy néz ki, hogy sehogy, jól látom?"
teljesen jol
" a reverse SSH tunnel még ennél is jobb és "elvisz" a Pi webserverére, majd ott -akár távolról is- elindítasz egy zenét, vagy böngészed a könyvtáradat?"
pontosan ahogy mondod
a gyakorlatban ez nalam ugy nez ki hogy belepek a VPS-emre ssh-val, majd onnan a Pi-re:ssh user@localhost -p 2222
(mivel a VPS 2222-es portjara kotottem ra a Pi 22-es portjat, vagyis kozvetlenul oda tudok belepni ssh-n)
sot az is egyszeruen megoldhato hogy barhonnan a VPS megfelelo portjara ssh-zva mar a Pi jelentkezzen be, de ennyire nem akartam kirakni a netre szegeny malnat
-
doc
nagyúr
ha a szolgaltato nem ad 'kulso' IP-t, akkor azt 'onmagadban' nem fogod tudni megoldani, mindenkepp kell hozza valami 'kivul'
ez az amit en erintettem a vegen
nalam a kovetkezokeppen mukodik:
a malnarol csinalok egy reverse SSH tunnelt a VPS-emre (ez az egesz lenyege, hogy legyen egy server a neten amire tudsz SSH-val kapcsolodni), onnantol kezdve a VPS mar latja a malnat
es ha latja a malnat, akkor tokmindegy hogy melyik portjat, nem csak ssh-t hanem akar a 80-as portot is lehet igy tovabbitani -
Már nincs...
Nem találtam meg én sem, megnéztem a rendelések között, és ott van a tetején, hogy "The listing below has been updated by the seller, but you can see the item you purchased."
Gondolom rájött, hogy nem volt jó bolt, és drágította vagy levette...
Most már tényleg csak 10k-ért van. :S Basszus, mák hogy vettem10 ezrem nem lenne rá.
Csak ilyen 10-11k körül vannak :S -
PandaMonium
őstag
Port forwardolás kell neked pedig. Nem bonyolult a dolog, beírod a port tartományt és a gép helyi IP címét (statikus IP erősen ajánlott ha nem akarod újra állítgatni az egészet naponta) és a protokollt (UDP/TCP/mindkettő) és kész vagy. A no-ip csak annyit csinál, hogy automatikusan frissíti az általad kiválasztott DNS-t az aktuális IP címedre, de őt marhára nem érdekli, hogy ezen belül "melyik gépre menjen", ezt már a router dönti el a port forwardolással. Én sem vagyok nagy networking guru de ennyire azt hiszem még értek hozzá; Ha mégis hülyeséget írtam akkor bocsánat, majd kijavítanak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest