- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollair
csendes tag
Rendben, köszönöm. Ez most adott egy nagy lökést és végül sikerült kijönnöm a zsákutcámból.
Mivel egyelőre nem akarok távolról beavatkozni otthon semmibe, így elég a monitorozás: ennek szellemében beszéltem a honlapomat hostoló cég tech gurujával is, aki azt javasolta, hogy a Pi-ről töltsem fel a honlapomra az adatokat, amiket ott meg akarok jeleníteni.Erre a curl-t javasolta, amit nagyon egyszerű belőni -nekem Debian (Raspbian és Occidentalis) működik a RPi-n, ám egyelőre a desktop Ubuntun próbáltam csak ki. Az időzítést pedig crontab-bal csináltuk meg: aki nem ismerné, ez egy text fájl (előszedhető a >>crontab -e<< paranccsal), amiben 5 mezőn meg lehet adni az időzítést és a gyakoriságot (perc-óra-nap-hónap-hét napja alapon), utána pedig azt, hogy mit csináljon. Én eléggé kezdő vagyok, de semmi nehézséget nem okozott a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest