Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Banán megvételén gondolkodom én is a Pi helyett.
Volt nálam egy darabig egy B+, dobtam rá én is Archot, és nagyjából végigzongorásztam, amiket te, illetve kiéltem még a linuxos hajlamaimat rajta. Nagyon lassúnak találtam a letöltést, az ftp kapcsolatot, aztán utánaolvasva kiderült, nem nálam a hiba, ennyit tud ez a hibrid (kókány) ethernet-usb vezérlő. Mondjuk pár nap után már megszoktam, de a transmissiont bizony át kellett konfigolni, mert több torrent egyszerre történő indításánál volt, hogy egy idő után megfagyott a rendszer (pingelni még tudtam, de egyébként se kép, se hang). A proci is kevés neki, általában az egekben van a procihasználat, ha teljes sávszélen fájlművelet van.
Az erősebb proci nem árt, és ha jól tudom, az usb sincs összeházasítva az ethernettel. De ami ennél is jobb, hogy van egy SATA rajta. Amitől félek, hogy nem tudom, milyen a támogatottsága OS téren. Te tudsz erről valamit, mennyire stabilak vajon a Banánra hegesztett disztribúciók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm Milanaise - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 24GB DDR4 , 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest