Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tidus
addikt
-
bteebi
veterán
Nem igazán vagyok képben a különböző devboardokkal és RPi forkokkal, emiatt nem kizárt, hogy hülyeséget (is) írok, de nekem továbbra is az a bajom velük, hogy sok feladatra túl gyengék, pedig jóra is meg lehetne őket csinálni nem sokkal többért. Vagy legalább lenne többféle változat, hogy mindenki megtalálhassa a maga számításait. Ha ac-s WiFi, meg egy jóval erősebb SoC került volna bele, akkor se igen fájna sokkal többe, és sokkal széleskörűbben lehetne használni, és a fogyasztása se ugrana nagyon meg. Ha lehet választani, hogy 10k-ért valami használhatatlan szar, vagy 15k-ért (igen, a másfélszereséért, ami ugyan relatíve nem kis különbség, de abszolút értékben még mindig elég kevés) egy full jó cucc, akkor én inkább az utóbbit kérném
. Mondjuk a Pi 1-hez képest már ez is egy izomgép
, és alapjaiban véve már egész jó is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mondjuk a Pi 1-hez képest már ez is egy izomgép