Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
The Game -Michael Jackson tribute
nem '90s de nagyon szeretem és szép zene
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
gyerekek! pénteken este, debrecenbe a suttogoba rap/hip-hop buli volt. annyi jo zenét még életembe nem hallottam. csak a szám cimeit tudtam volna leirni
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #1039 üzenetére
az most mellékes csak olyan ismerös a szöveg de nem ugrik be
-
.bableWes
őstag
egy kis segitség töletek. Lloyd Banks - Hands Up ft. 50 Cent
melyik az a zene amit fikázik banks 1:00-tol? olyan ismerös de nem ugrik betöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
nem éppen a klasszikus rap kategoria, de szeritem igen ütös
-
.bableWes
őstag
Tupac & Scarface - Smile
1:15ig tekerjetek beletöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
ezzel lehet lazulni a kocsiba
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
nemtudom volt-e már
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #934 üzenetére
az összes többi is
-
.bableWes
őstag
Eazy-E feat. 2Pac - Real Muthaphuckkin G's Hit 'Em Up
mekkora remix atyám. egész nap ez megy
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #861 üzenetére
uristen. szerintem ez a heavy d megy a kocsiba. ezekröl én miért nem tudtam eddig?
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #863 üzenetére
minden elismerésem a tiétek!
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #858 üzenetére
a top quality nagyon bejön.
én a klasszikus rokkot szeretem még. amik mentek anno a sláger rádion. meg imádom még az eddát, republicot és a többi magyart.
de a rapp az igazitöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #855 üzenetére
igen-igen. nézem rendesen és hallagtom is öket rendszeresen. jo, hogy rátaláltam
-
.bableWes
őstag
válasz audi100td #848 üzenetére
nem nagyon szeretem az undergroundot. 1-2 elmegy. ez is az elmegy kategoriába tartozik
amiota hallom az uj zenéket, hát elment tölük a kedvem. a régieket szeretem nagyon, azokat is hallgatom. én ilyen vagyok
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz adalbert1 #845 üzenetére
hát igen a régi zenék számomra felbecsülhetetlenek. azoknak még volt értelmük, beszéltek a zenék. a mostaniakkal mondjam mi a szitu?
2pac-et nagyon szeretem. a kocsiba 70%ba 2pac zene megy. az ö zenéje ment mikor összecsuktam a kocsit is 2pac - breathin
imádom öket. a changes is nagy kedvenc az is megy szinte minden napaudi100td: nagyon ritka. maximum eminem...
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
nem valami hüü de régi de olyan a stilusa. mikor elöször meghallottam a rádioban azt hittem valami nagy 80's es zene aztán mégse.
nagyon bejövös [link]töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #836 üzenetére
uram istenem meddig keresetem ezt a zenét. nagyon köszi
-
.bableWes
őstag
Ice Cube - Today was a good day
klasszikus de szerintem az egyik legjobb lazulos zene
-
.bableWes
őstag
válasz Runner_fxr #752 üzenetére
ezt még nem is hallottam. nagyon jo ez is, köszi
outlawz és 2pac legjobbak szerintemtöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
-
.bableWes
őstag
személyes kedvencem
-
.bableWes
őstag
uram atyám mennyi zenét találtam amiket eddig kerestem!
köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital