- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Meg mindig szenved a Winfos egy regröl örökölt DOS-os nyügtöl, mivel meg mindig kell hogy hasznaljon pagefile-t. Ha ki is kapcsolod akar 16GB ram mellett is, akkor is elöbb utobb talakozhatsz olyan alkalmazassal ami kekhalallal kilep mert nem tud swappelni sehova.
Page file nelkül sem lesz semmivel sem gyorsabb. Inkabb adj meg egy fix erteküt. Az segit, mivel csak egy fajlba kell irnia mindig es nem össze-vissza a merevlemez területen ami meg a töredezettseget is növeli. 64 bites oprendszernel nyugodtan adni lehet sokat. Nekem 8GB ram melett 12GB a pagefile es a masik merevlemezen tehet nem azon amin az oprendszer van.
Igy meg vagyok elegedve a teljesitmennyel es meg ssd sem kell. Ja es ami meg sokat segitett, egy 2GB-os gyors pendrive-ot fixre bedugtam hatra az alaplapon es engedejeztem a ready boost-ot rajta. Allitolag a kis rendszerfajlokat, dll-ek, stb. kihelyezi ra az oprendszer es attol is gyorsul. Valamint a ha merevlemez akkor mindenkeppen raid, föleg a mai vinyoarak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztalos klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest