- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#21559296 #39 üzenetére
IQ teszt helyett egy ötlet:
Korhatáros regelés ---> 16. életévét betöltött "tag" regelhet csak.
Honnan tudják kiszűrni:
- mindenkinek meg kell adni a nevét
- születési idejét
- SZIG számát.És egy rövid helyesírási tesztet ki kellene töltetni velük, mert ez nem állapot, hogy olyan hsz-eket olvasok nap, mint nap, hogy az agyam elsorvad a tartalmuktól...
VAGY! Még jobb! Addig nem regelhet, míg nem olvasta végig az alapelveket. Bár ezt nem tudom hogy lehetne megoldani...
Ez ugyanolyan beskatulyázás lenne, mint amit egyesek csinálnának. Mire van az OFF topic, a Blogout? Dísznek? Ez a rész tudtommal nem a szakmai "minta topic"-ok helye.
-
törölt tag
"amit tiltunk fórumunkban: a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek."
Ok, akkor ezt szépen mondd el az újoncoknak is, akik hozzá sem szagoltak az alapelvekhez és ilyen stílusban válaszolnak mindenkinek, vagy még hülyébben. Abban a topicban csak a mostani, "párnapos reges, Isten vagyok, cseszd meg!" típusú újoncok stílusában írogatnak/írogatunk.
Mai termés egy újonctól:
"HELÓ! MENYI? MIÉRT ADDOD EL??? CSERE?"Na de hogy mire... azt már nem tudja meg senki, mivel válasz nem lesz...
Ez senkit sem zavar? De most komolyan!
IQ teszt kellene a beregeléshez, vagy tudom is én...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kis bevezetőt írnék, hogy tulajdonképpen miről is lenne szó. Az elmúlt pár hónapban ugrásszerűen megnőttek a...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest