Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Hoppá régi téma, de azért leírok egy-két dolgot, hogyha valaki rá talál a topikba, tudjon informálódni.
Az OKJ-s képzés nem számít bele a felsőoktatás államilag támogatott féléveibe.
Én a Schola Europába jelentkeztem végül (2 év alatt 1 év is elég volt, átraktak a második évfolyamba egyből). Az iskolában a tanárok, tanulmányi osztályon lévők nagyon rendesek, viszont eléggé az alapoktól van a tanítás, szóval aki már 1-2 évet foglalkozott webprogramozással az nem fog sok újat tanulni.
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
mclaren777
senior tag
-
phanfantom
senior tag
Régi topic ugyan, de hátha ma is van aktualitása.
Én idén jelentkeztem esti képzésre, a magyar üzletemberképző szakközépiskolába, de nem rég hívtak, hogy nem fog indulni a szak.
Valaki jelentkezett esetleg oda rajtam kivül?
Esetleg van valami más alternatíva? -
moha21
veterán
Ez igaz, de csak az alapképzést ( Bsc ), a mesterképzés ráadás. Amúgy sem sikerül mindenkinek időben befejezni.
Szerk:Egyébként komolyan csinálhatja az illető, de például nekem is dolgoznom kell mellette, családi problémák, betegség...szóval nem biztos, hogy aki 1 évet csúszik nagyon nem akarja.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Blaise
veterán
Hmm...ahogy a blogod alapján látom idén érettségiztél, így valszeg nem releváns a véleményed a témában, úgyhogy erre térjünk vissza 1 év múlva
BME-ELTE-Pázmány, és hasonló helyeken elég kevés ember szokott időben diplomát kapni, 1 év csúszás is még jónak számít.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
SZÁMALK.
(#7) moha21: Beleszámít, de mivel 12 félév van, ezért marad 4 éved, ami alatt átlagban el lehet végezni egy főiskolát/egyetemet.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz mexicanraven #16 üzenetére
Jól emlékszel. Ahhoz sajna gépészmérnöki karon kellene végeznem, engem meg jobban érdekel az elektronika/ informatika, mint a mechanika.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
-
félisten
Persze jó ha van papír, de nem világvége ha nincs.
Informatikában jópárszor találkoztam azzal, hogy nem kellett a papír.
MOD:
Persze a "nagyonkomoly" melóhoz kell papír, tudás sok éves tapasztalat mellett.(#13) Kalandor: Akkor ez is kiderült.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
moha21
veterán
Persze mindig van kivétel, de én saját példámból kiindulva:
Dédipapám is tudott hegeszteni én is megtanultam elég kiskoromban ( persze csak módjával ), aztán minél nagyobb lettem annál többet csináltam, de ha dolgozni akarsz benne kell róla papír, mert van számod amivel igazolod, hogy te basztad el a dolgot, ha úgy alakul.
Többtonnás szerkezetnél nagyon nem mindegy. Ezért is van folyamatos kontroll.
Szóval fusizni lehet, de céget még nem láttam ahol elfogadnék.
Más: Ismerősöm vállalkozást csinált úgy, hogy autoditakta módon tanult web-et programozni azóta megy a pénz neki, a haverjai az alkalmazottjai, valami iwiw szerű szart csinálgat.
Szóval van amit lehet papír nélkül van amit nem. : )Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
kraftxld
félisten
-
moha21
veterán
Ez valami új dolog? Nekem nem számított bele, jó tudni. / bár engem nem érint személy szerint/
A 2 év az akkor 4 aktív félévet vesz el az államilag finanszírozott félévek számából.:S
-
moha21
veterán
-
Blaise
veterán
infós OKJ-k nemsokat érnek
-
raczger
őstag
pofátlan első hsz-ként leírom, hogy én az elte felsőfokú szakképzésére gondoltam, de arról semmi infót nem találtam, hogy mikor és hol kellene rá jelentkezni
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest