Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Jéghorgászat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Asszociációs játék. :)
- Megjelent az új Intel CPU széria, ez a véleményem róla.
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
Ez valami új dolog? Nekem nem számított bele, jó tudni. / bár engem nem érint személy szerint/
A 2 év az akkor 4 aktív félévet vesz el az államilag finanszírozott félévek számából.:S
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
Persze mindig van kivétel, de én saját példámból kiindulva:
Dédipapám is tudott hegeszteni én is megtanultam elég kiskoromban ( persze csak módjával ), aztán minél nagyobb lettem annál többet csináltam, de ha dolgozni akarsz benne kell róla papír, mert van számod amivel igazolod, hogy te basztad el a dolgot, ha úgy alakul.
Többtonnás szerkezetnél nagyon nem mindegy. Ezért is van folyamatos kontroll.
Szóval fusizni lehet, de céget még nem láttam ahol elfogadnék.
Más: Ismerősöm vállalkozást csinált úgy, hogy autoditakta módon tanult web-et programozni azóta megy a pénz neki, a haverjai az alkalmazottjai, valami iwiw szerű szart csinálgat.
Szóval van amit lehet papír nélkül van amit nem. : )Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz mexicanraven #16 üzenetére
Jól emlékszel. Ahhoz sajna gépészmérnöki karon kellene végeznem, engem meg jobban érdekel az elektronika/ informatika, mint a mechanika.
-
moha21
veterán
Ez igaz, de csak az alapképzést ( Bsc ), a mesterképzés ráadás. Amúgy sem sikerül mindenkinek időben befejezni.
Szerk:Egyébként komolyan csinálhatja az illető, de például nekem is dolgoznom kell mellette, családi problémák, betegség...szóval nem biztos, hogy aki 1 évet csúszik nagyon nem akarja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mikrotik routerek
- Politika
- Steam Deck
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 16GB RAM / 512 GB SSD / USA bill / 60 nap garancia
- iPhone 13 Mini Rózsaszín 128GB 85% akku Független
- MacBook Air Retina 13" M1 Chip / 8GB / 256GB / Magyar billentyűzet - 60 nap garancia
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest