Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racze
tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Én rád bíznám a választást
, és szerintem az A3-as méret jó lenne hozzá. A technikával vagyok gondban, van nekem is szenem, plusz pasztell krétám, akvarellceruzáim, meg festékek (az utóbbi nem bejövős
). Hát ez még erősen kiforratlan dolog, de én is csak ezekből tudok gazdálkodni. Valamelyik esetleg érdekel? Azt hiszem a grafit-rajz nekem sokáig tartana 
-
Racze
tag
KösziKösziKöszi ösztönzőleg hatnak rám kommentjeitek

Lori: az ötlet nagyon tetszik, ilyet még nem csináltam
... más eszközt meg esetleg tudok biztosítani, mert nekem van egy rakat (jóég, ez már kockaság
) -
Vakegérke
félisten
Tetszenek.

-
Wyll
őstag
Váááááóóóóó.....

Modern művészet. Hmm.... Veri nájsz!! Like it

-
Racze
tag
válasz
LadyLorien
üzenetére
Köszi, és hát hogyne, felteszem majd az újakat is, csak még nem archiváltam őket.
A közös művészkedést, meg tényleg megejthetnénk, de holnap azt úgyis megbeszéljük
... jár az agyam, de még mindig nincs semmi ötletem. -
LadyLorien
tag
Nagyon jók a rajzaid, gratulálok! Remélem valamikor összehozunk egy közös alkotást!

Szerény személyemnek ez tetszik a legjobban: [link]
Remélem majd megosztod az újabbakat is, mert kíváncsi vagyok rájuk.

-
Probber
őstag
Csak sikerült.

-
The DJ
addikt
Na csak összejött ez

Örülök, hogy te is itt vagy és ittléteddel gazdagítod ezt az olykor eléggé IQ light közeget
A munkáid nagyon jók, de ezt már mondtam párszor (és még fogom is valószínűleg).

Követem majd a bejegyzéseid és firkantok hozzájuk valami érdemlegeset, ha tudok. Sajnos nem vagyok akkora művészlélek, amekkora szeretnék lenni, de a szemem azért jó a dolgokhoz

Személyes kedvenc jelen alkotások közül a középső oszlop úgy teljes egészében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és szerintem az A3-as méret jó lenne hozzá. A technikával vagyok gondban, van nekem is szenem, plusz pasztell krétám, akvarellceruzáim, meg festékek (az utóbbi nem bejövős
). Hát ez még erősen kiforratlan dolog, de én is csak ezekből tudok gazdálkodni. Valamelyik esetleg érdekel? Azt hiszem a grafit-rajz nekem sokáig tartana 

... más eszközt meg esetleg tudok biztosítani, mert nekem van egy rakat (jóég, ez már kockaság