Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De épp ezért mondom, hogy gyengébbek vagyunk az állatoknál ! Mert eszközök nélkül, a sima fizikai / biológiai erényeink alapján esélyünk se lenne !!! Még elfutni sem! Max fára mászni...
Az biztos, hogy áram nélkül meghalnánk...
Sokszor kérdezik, hogy vajon mi a legfontosabb találmány a világon... Mondják, hogy a kerék, meg az ilyenek...Egyszer én is elgondolkoztam
Mi lenne az, amit ha hirtelen kivennénk a világunkból, akkor a legtöbb gondot okozna. Hát az áram....sz.tem...Csak el kell képzelni ha hirtelen mindenhol megszünne az áram...én biztos idegrohamot kapnék amiért nem tudtam elküldeni ezt a postot 
-
Dany007
veterán
Címlapon van
Vagy csak számomra látható?
Új hozzászólás Aktív témák
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mi lenne az, amit ha hirtelen kivennénk a világunkból, akkor a legtöbb gondot okozna. Hát az áram....sz.tem...Csak el kell képzelni ha hirtelen mindenhol megszünne az áram...én biztos idegrohamot kapnék amiért nem tudtam elküldeni ezt a postot