Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

Tudom, hogy alapvetően a ház és annak átalakítása lenne a lényeg, de ahhoz nincs mit hozzátenni (pláne 4000 hasonló véleménnyel mögöttem :D ). Vérprofi!

Amit viszont kiemelnék (nem kritika és pláne nem negatív), hogy mennyire rohadtul örültem neki, hogy valaki végre el tudott rugaszkodni a matrixtól, az alientől, a zöld UV reagens löttyöktől, a kék neonoktól, a vértől és robbantástól, amit valami tévhit szerint igényel a nép :)

Nem sokat böngészgetek ilyen témában, így lehet, hogy nem vagy annyira innovatív, mint amennyire én látom, de számomra ez az első mod, ami igazán tutira és nem túlzóra sikerült.
    Lenyűgöző, de tényleg!

A tejes hűtőfolyadék, a fehér fények, a carbon fólia (többnyire giccses már inkább, főleg rossz kezekben, de Te hibátlanul használtad), az ívek, a formák, a vonalvezetés. Csúcs!

És a legjobban az tetszik, hogy egy ilyen házhoz méltón egy bika gépet helyeztél el benne, de nem eltúlozva, nem pénzt fitoktatva és nem papírharcot vívva. Össze lehet rakni 2×6magos, 32GB RAM, 6TB háttértár, dupla vízhűtéses, triplawhopperes, XFire meg SLI meg 4 VGA meg mit tudom én még milyen felesleges állatságokkal teletűzdelt borzalmat is, de azzal, hogy Te egy erős, szolid HW mellett döntöttél, csak simán összhangba hoztad a letisztult, erős, minőségi és funkcionalitását nem elvesztett külsőt a lényegi belsővel.

Káprázatos munka! Le a kalappal! Sok ilyet még! :)
    :R

Kicsit sajnálom is azért, hogy nem hagytál semmit, amibe bele lehetne kötni :D - bár ha nagyon kukacoskodni akarnék... de nem akarok ;)

Szerk:
    Ja és egy óriási köszönet a támogatóidnak is, kik nem csak Téged, hanem ezáltal közvetve minket is hozzásegítettek egy remek élményhez.
    Nekem is CM házam van, és továbbra is maradok hű vásárlójuk. Végre olyan valakit is támogattak ebben az országban, aki azt meg is érdemli és aki tudta is kamatoztatni a kapott javakat.

Új hozzászólás Aktív témák