Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Osi222

tag

válasz dnelb #229 üzenetére

Hivatalos leírások alapján rakom fel a romokat, mint eddig mindig. Azt hiszem egy figyelmes átolvasással és alapvető odafigyeléssel ez mindenki számára eivdens dolog. Nem kókányolok, és nem telepítek semmi feleslegeset. Standard cpu beállítások mellett (smartass v2) és a navi (igo) plusz standard zenelejátszóval 60-70 mb szabad mindig.
    Az utóbbi időben ez a két funkció volt a legtöbbet használva (éljen a nyaralás), de mint fentebb írtam, sajnos már ennyitől is megadta magát.
    A romról pedig csak a saját véleményemet írtam, biztos sokan vannak, akik szerencsésen tudják használni.
    Annyi biztos, hogy ahány főzött romot használtam, annyiféle különféle hiba jött elő.
    Vicces módon szinte mindegyiknél tartósabb használat után, mindenféle hirtelen változtatás nélkül (vmi telepítés, vagy rendszermókolás kizárva) jutottam el idáig.
    Kábé egy évig használtam a gyári romot mindenféle különösebb probléma nélkül (igaz a jól ismert hiányosságokkal). Most fél év kisérletezgetés után jutottam el odáig, hogy ez a jövőben is inkább így lesz.
    Ha meg majd többre vágyom sebesség és funkciók területén, akkor inkább telcsit váltok :)

Új hozzászólás Aktív témák