Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
fényképező+mobil az én tudatomban csak külön tud szerepelni, mert olyan mobilt még nem nagyon láttam, amit ne körözne le 100 soron még egy kőkori kompakt is
az egyéniséget meg szerintem nem lehet megvenni: lehet valaki egy trabanttal is egyéniség, amikor más egy lamborghinivel is megmarad "majmoló lúzer" szinten
(ne vedd magadra, általánosságban gondolom így)
a telefon meg szerintem sem ér annyit... egy akármilyen telefont egyedivé lehet tenni kis barkácsolással és akkor tényleg nem úgy fog kinézni, mint egy tömeggyártott modell
specifikáció alapján ez többszörösen túlárazott
-
Kroni1
veterán
Én is láttam már ilyet, és ha 85-ért nem is, de ennyiért remek vétel!!! Amugy egyet értek veled: tényleg nagyon egyedi és nagyon jó telefon az átlagfelhasználó igényeinek megfelelő tudással, sportos extrákkal és cool kinézettel! Persze nem azoknak készült akik az androidot istenítik csak mert "mindenki azt mondta hogy jó" és nem is azoknak a csúcstelefont kereső szakiknak akik valóban ki is használják az androidos telók tudását. De nálunk sajnos lehurrogják az drága és egyedi telefontulajdonosokat még akkor is ha azt ő olcsón vette, mert itthon csak a papíron leirt adatokat és a hozzá társuló árcédulát nézi mindenki..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest