- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
-
sith7
félisten
-
psg5
veterán
-
nyunyu
félisten
és 512 MB Ram Supertalent memót
kaptam és beleraktamEz itt a kulcsszo, miert fickandozik 7-tel jobban az oreg masina.
Ha felteszed az XP-re az SP3-at, meg az IE8-at, akkor mar keves az 512MB ram, folyamatosan swappel.
1GB-tal mar nem swappel...
-
psg5
veterán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Nekem is a socket A tartott ki legtovább. Anno celeron áron dobálták őket p4 teljesítménnyel. Nálam a jó öreg ECS K7S6A teljesített alatta szolgálatot, kis tuninggal 11.5x133 helyett 12.5x150-en süvített az 1700+, mellette egy mx440, majd később 9550 szénnéhúzva.

-
RufuszX
senior tag
-
psg5
veterán
Egy cseppet módosítanom kellett a cikkben egy időre vonatkozó megjegyzést, most akadtam a kezembe egy számla és 2004. júliusában tettem "magamévá" a konfigot, vagyis nem 6, hanem már lassan 7 éve... Javítottam a cikkben a "kort"

-
psg5
veterán
-
RufuszX
senior tag
-
psg5
veterán
A gyári van rajt. Igaz nem halk, de még éppen elviselhető a zizegés, pont a napokban kérdeztem rá , hogy egy Xilence COO-XPCPU.K7.PRO hűtő passzol-e rá, mert ha jobban hangosodna, akkor azért kénytelen lennék cserélni és nagyon barátságos árban be lehetne szerezni, de egyenlőre meglepően jól bírja a gyári. (persze lehet, hogy nekem magasabban van a "zavarózaj" ingerküszöböm)

Az nagyon tetszetős ház, meg azt is halottam, hogy nagyon jól szerelhető.
-
RufuszX
senior tag
A procin milyen hűtő van neked? Mert én most cseréltem rajta 8 centis ventit, de olyan zajos így is. (igaz drága alacsony fordulatost nem akartam rátenni)
Amúgy én már csaltam egy kicsit, mert amikor meghalt a 2. táp egy CTG 500-ast kapott és egy CM 430-ba költözött januárban (felkészülés a platform váltásra 8 év után
) -
psg5
veterán
-
RufuszX
senior tag
Nálam is még muzsikál a szerkezet. 2003-as konfig

De nekem csak 2200+
(amúgy a videókártya nálam is meghalt +2 tápot is túlélt
) -
psg5
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
Miért cserélted le a 9800-at egy 9600-ra? Az Előbbi ugye sokkal gyorsabb volt. Csak nem meghalt?
-
psg5
veterán
-
natë
nagyúr
Chaintech....volt ugyanilyen alaplapom, sőt másféle is tőlük. Iszonyú jó cuccok voltak, mellesleg a design, szín, doboz, hozzáadott extra sem volt semmi.

-
psg5
veterán
Hogyne.
90-es évek eleje. Amúgy ha a gyerekkoromat is beleszámítjuk vagyis a "nemsaját pénzbőlvásárolt" gépet, akkor a legelső előtti gépem: Commodore Plus/4 
Na de ennyire nem akartam visszamenni
Nos azért az már nincs meg, bár most bánom, hogy a régi "junoszty" kistévével együtt megváltunk tőle...Az is sokáig bírta. 
-
sith7
félisten
-
xdx@
aktív tag
-
psg5
veterán
-
xdx@
aktív tag
-
psg5
veterán
-
xdx@
aktív tag
-
psg5
veterán
Nos akkor azért van másnak is kellemes élménye régi monstrumáról

-
Brown ügynök
senior tag

Az én első AMD-s gépem 8 évig szolgált. (Athlon 1800+) Igaz az elején rögtön ki kellett cserélni az alaplapot de ezek után nem volt vele semmi baj és teljesítményben is hozta amit elvártam tőle.
Sajnos azt már nem volt érdemes fejleszteni + szerettem volna egy notebook-ot úgyhogy leváltottam.De szerintem még mindig működőképes. -
psg5
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED monitor topic
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- További aktív témák...
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A4500 64GB 2TB NVMe SSD magyar vbill gar
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy megváltunk a Plus/4 esünktől anno...Ha sokat fizetnek akkor se add oda a Commodore-t. Két legjobb haveromnak 64-es volt nekem meg a Plus/4, micsoda feelingje volt
)
.... és még meg is van, múltkor elővettem, összeraktam a 7 éves lányomnak, 2 percig nézte, és mondta szedjem szét, ő ezzel nem játszik ...
... mai szemmel tényleg furcsa, de akkor istencsászár volt
)