Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyatm
tag
Jó az írás! Grat!
várom a folytatást! -
k_laci
tag
mikor jön már az új rész ?

-
Vamp
senior tag
~1500 lekérésből 25 hsz. Azért többre számítottam... Nah de majd a köv részben...

-
Viszlát
addikt
Nah, most én is elolvastam, hogy újra lettek képek, várom a folytatást (ajánlom, hogy ne kelljen ennyit várni rá)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hangfájlokkal kapcsolatban meg küldök egy privit.
-
Collector19
tag
Én is vártam már nagyon a folytatást! A képek nagyon jók lettek, szinte hihetetlen, hogy úgy élik Saint Tropez-ban az emberek az életüket hogy mindig látják a tengert. Vajon milyen lehet úgy felkelni, hogy kinézel az ablakon, és látod a tengert, a hajókat a gyönyörű tájat...
Az írásod és a fényképek alapján kötelező elmennem ide, látnom kell. De nem hiszem hogy lenne bátorságom úgy nekiindulni ahogy Ti
Köszönöm az élményt, és várom a folytatást!
Üdv: Collector19
-
eastsider
nagyúr
nagyon tetszik az írás eddigi összes része
(én is jártam az említett helyek környékén)nektek behozza a kepfeltoltes a képeket? nekem nemigazán

-
Juhtúró
tag
kicsi a világ, az ember mindig veresesekkel fut össze
tetszett az írás! -
tkazmer
addikt
Valahol a táblától jobbra volt a fekvőhelyünk, attól balra pedig a kutacska, ahol mosakodtunk.
de jól mehet, ha olyan merciben aludtatok
-
Vamp
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megnéztem középre igazítva is, nekem valahogy jobban tetszik így. Ha nem gond

-
Tibiajax
nagyúr
a felújított templomtorony és az alatta lévő kép egyszerüen csodálatos
persze, többi is szép.
irigyellek benneteket. -
ALI_G
veterán
még lányokat mégmégmég

-
Winner_hun
félisten
Várom a folytatást!

A képek alatti magyarázó szöveget igazítsd középre

-
Vamp
senior tag
Ezt spciel nem volt alkalmunk kipróbálni, engem itthon várt a barátnőm, meg amúgy sem vagyok egy fűvel-fával típus. Egyébként akikkel találkoztunk, fiatalok, azok elég lazán vették az életet. A tengerparton tekertek, kínálgattak minket, egymást hajigálták le a 3 méteres sziklákról, közvetlenek voltak. Fiú, lány, mind.
Lesz még egy jó sztori visszafele az olasz részen, az ezzel kapcsolatos!

-
Stiky
senior tag
Várjuk a kövit!!

-
sh1n0b1
csendes tag
Téynleg igaz, hogy a francia lányok könnyűvérüek, és 3-ból 1 1 órán belül lefekszik veled?

-
simonek
csendes tag
Jól alakul a történet
Azt hittem már sosem lesz folytatás...Köszi. -
Remington
őstag
nagyon jó!
a lambos eset nagy lehetett 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)