- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Azért látszik a listán, hogy a PH! tagok nagy része férfi.
-
sodey
csendes tag
Linkelek 3 képet, ahol kiemeltem mire is gondolok.
Kép 1 Kép 2 Kép 3Egyébként Firefox 3-mat használok.
A header (fejléc) részbe már nem akartam belekötni (csak 1 példa - a kivágás nem tetszik nekem), de PS-ben hamar lehetne finomítani rajt... Kivágod az alap képet, Duplázod a réteget, áttűnés: Overlay, majd Gaussian Blur kb 40-55 közötti értékre. Bár ezt lehet mondanom sem kellett volna.
-
PazsitZ
addikt
válasz
#06658560 #26 üzenetére
Ilyen esetet az imdb és port.hu linkek alapján lehet eldönteni.
Ezen adatbázisrész még nem teljes. ~670 filmet vittem fel anno az adatbázisba, amelyekhez nem volt link. A feladat ránk vár, hogy feltöltsük.
Az újonnan felvett filmeknél pedig már megadhatja a felhasználó...(#25) sodey: Milyen böngésző?
túl "élesek" a képek szélei. Számomra nem tiszta, mire gondolsz...
A design résszel meggyűlt a bajom és ahogy elnézem még meg is fog. -
törölt tag
Egy apró észrevétel- remakek esetében hogy lehet eldönteni, a cím alapján, melyik szerepel a listában? Pl abból, hogy Az olasz meló, ez az eredeti, vagy a mostani? Aszem hollywood elég osk ilyet művelt mostanában.
-
sodey
csendes tag
Nekem pár apró észrevételem lenne az oldallal kapcsolatban:
- A header rész szerintem nem túl megnyerő, túl "élesek" a képek szélei.
- A belépés gomb piros betűkkel van írva, ez úgy lenne ok, hogy azon a gombon lennének a piros betűk, amelyik menüpont alatt tartózkodik épp a felhasználó.
- A felhasználók menüben a szövegbox hátterének alja hirtelen elvész a semmibe.Egyenlőre ennyi kivetni valóm van, egyébként sok sikert kívánok!
-
PazsitZ
addikt
Saját kézzel írtam a teljes kódot, szóval biztos nincs benne semmi ilyesmi.
Azaz max egy-két javascript az amit kész kódként emeltem be, de azok sem jelentenek veszélyt.
(#11) Morpheus : A filmeknél direkt imdb és port.hu-s linkek vannak (még nem teljes az adatbázis, tehát nem mindegyiknél).
A lényeg, a helyi közösség általi értékelés. Amihez "hasonló" mondjuk megtalálható a filmvilág topikban, csak ugye szétszórva, különböző formákban. [link] [link] -
PazsitZ
addikt
Hát szerintem is az írás is és maga a főoldal is megfogalmazza mi az értelme.
Ha persze te ezzel nem értesz egyet, akkor nem regelsz és nem használod..."Egy angol oldal elkészített egy 500-as ranglistát, amin többen is mélyen felháborodtunk, egyszerûen nonszensz eredmények alakultak ki, ezért felvetõdött, hogy készítsünk egy saját listát."
Duplázásokat, további dolgok ügyében, amint lesz időm intézkedek. -
Megakartam nézni az oldalt és ezt kaptam:
AVG Antivirus FREE: Danger: AVG Search-Shield has detected active threats on this page and has blocked access for your protection.
-
Viszlát
addikt
Nem véletlenül lett idézőjelbe téve az imdb, egyáltalán nincs szándékunkban lemásolni, leutánozni.
Miért van PH-s processzor tuninglista? Biztosan vannak nemzetközi és magyar listák, ahova mindenki feltölthetné az eredményeit. A válasz nagyon egyszerű, ez a sajátunk, mi alakítjuk olyanná amilyenné szeretnénk (az oldal egyáltalán nincs még készen). De - és ezt nem csak neked hanem minden értetlenkedőnek írom -, mindez le van írva az írásban, javaslom a figyelmesebb olvasást.
-
Jhonny06
veterán
Tartottam tőle, hogy a sablonos, úgynevezett "sikeres" filmek 100-as listája lesz ez és sajnos igazam lett...
-
-
Morpheus
tag
válasz
ipavlidu! #10 üzenetére
Én sem értem (a lényegét látom, inkább csak azt nem értem, hogy minek egy imdb2 amikor ott az eredeti, ha kell valami úgyis ott nézem meg az infókat...) (azt meg főleg nem, hogy miért lett "TOP írás"...), de mivel jót nem tudok rá írni ezért inkább csendben maradok
Mindenesetre sok sikert a kezdeményezéshez
-
ipavlidu!
tag
bocsi de ennek mi ertelme van?
-
adalbert1
veterán
Up!
PazsitZ-nek itt is köszönet a munkájáért, Viszlátnak meg a szervezésért!
Sajnos mostanában nem igazán volt időm látogatni az oldalt, de valamelyik nap ezen változtatni fogok.
-
leviske
veterán
ÁÁÁÁ! Elszúrtam.
Későn találtam meg a keresést és addigra feltettem a Chihiro-t.
Így most 2x van fenn...
Nem regisztráltam még 10 perce se és máris kártékony hatással vagyok.
-
edipqe
senior tag
szuper 5let!
regelni hol lehet?
Tekintve, hogy írtam már 1-2 filmkritikát, ott a helyem!
van külön háborús kategórija?
-
megnéztem a listát.
biztam benne, hogy lesz egy olyan adatbázis amivel egy ideig elleszek, és bepótolhatom a mostanában egyre inkább kiújuló filméhségemet.de sajnos nem tudtok újat mutatni. szinte mindegyiket láttam..
nem is tudom eldönteni, hogy ez jó vagy rossz.
de azért örülök annak, hogy most legalább tudom magam hova sorolni filmügyileg -
brownus
veterán
fel
el is kellene nekik küldeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Elkészült és folyamatos fejlesztés alatt van a PH-s "imdb".
- Ingatlanos topic!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest