- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdőnek nem biztos, hogy a rövidebb jobb. Szerintem pontosan látsszon a programban mi mit csinál, ne legyen már elsőre olyan furaság, hogy az input() és a print() függvény is kiír, ami elsőre wtf lehet.
Pedig ez egy szükséges dolog a tanításnál, hogy elsőre nem magyarázunk el mindent, hanem pár dolog egyszerűen csak úgy van. Lásd pl nyelvtanulás, az elején gyakorlatilag seggelni kell a kifejezéseket, anno németül nekem még a múlt idő előtt tanították azt a mondatot "Ezt nem értettem", mivel alapvető szükség van rá. Nem lehet minden megmagyarázni először, mert elveszik a lényeg a részletekben, ezzel sajnos van bőven tapasztalatom.
C-nél vannak balfasságok igen, de kezdésnek szerintem meg lehet vele lenni. A pointerezésen nem tudom minek rugózol, mint írtam addig el sem kell menni. Megtanulod a típusokat, változó deklarációt, pár beépített függvényt, vezérlési szerkezeteket, függvényeket, aztán mehetsz is a következő nyelvre. Nem kell örökké ott maradni, csak az alapokat elsajátítani.
Az, hogy neked hasonló a Java, C++, Python, egy kezdőnek nem biztos hogy az. Tegyük fel elkezd pythonozni, majd egy másik nyelvre lesz szüksége, s megszokásból elfelejt majd ; { } jeleket kitenni, amitől hülyét kap. De említhetem azt is, hogy egy kezdőnek a whitespace egy semmitmondó dolog, nem programozó aggyal nehéz felfogni, hogy a "semmi" is a számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Diablo IV
- Formula-1
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest