Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
El kell indítani a Battlefield Bad Company 2-t és kiderül, hogy jó-e a proci.
Na jó, sikerült még Episodes From Liberty City alatt is egy fagyást produkálnom a látszólag stabil procival, de a Bad Company 2 tényleg hamar megfektette a gépet. Előtte Prime, minden játék, tömörítés, videokonvertálás, virtuális gépekben szöszölés, ps2 emulátor és minden ment flottul a legkisebb hiba nélkül. Persze nekem csak ezzel az egy CPU-val van tapasztalatom, de átlagos használat mellett hibát produkálni nem valami egyszerű feladat.Amúgy meg nem értem ezt a feloldott procikkal szembeni félelmet, már régóta tiltogatnak le ép részeket is chipekből.
-
Gyusz
őstag
Én is egy eredetileg X2-nek szánt procit használok X4-ként, és a gyári feszültségnél kevesebbel megy 3 GHz-et is (Eredeti órajel 2200 Mhz, és akkor nincs L3 cache, se plusz két mag). És sokaknál hasonlóan jól megy. Szóval a fogyasztással sincs mindig gond, maximum nem lehet annyival alámenni a gyári feszültségnek, mint egy nem csonkított procinál.
Alapból meg azért lehet kicsivel több a fogyasztásuk, mert ott a a cache, ott vannak a plusz magok, de attól hogy nincsenek aktiválva még lehet, hogy valamilyen módon számítanak. Plusz ugye sokszor magasabb alapfeszültségre vannak állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na jó, sikerült még Episodes From Liberty City alatt is egy fagyást produkálnom a látszólag stabil procival, de a Bad Company 2 tényleg hamar megfektette a gépet. Előtte Prime, minden játék, tömörítés, videokonvertálás, virtuális gépekben szöszölés, ps2 emulátor és minden ment flottul a legkisebb hiba nélkül. Persze nekem csak ezzel az egy CPU-val van tapasztalatom, de átlagos használat mellett hibát produkálni nem valami egyszerű feladat.