- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stunts666 #21 üzenetére
Ez egy érdekes megközelítés, csak egy kicsit sántít. Ugyanis "Te hülye zenész, megvettem a zenédet, de nagyon szar" alapon nem lehet reklamálni, mivel az alapja szubjektív. De mi a szitu akkor, ha egy teló valamelyik gyári szoftvere bugos? Mert a Sony -nál nem ismeretlen az ilyesmi. Az nem szubjektív, hanem konkrétan megkárosítottak vele, hiszen én egy nem bugos szoftvert fizettem ki a teló árával.
Vagy nézzünk egy másik esetet! Telepítek egy alkalmazást, ami az Android SDK alapján hibátlanul kéne működjön, de mégsem működik, mert a Sony belekókányolt. Ez konkrétan megtörtént velem. Egy feladatra vásároltam a telót, de romot kellett cserélnem, mert a gyárival egy Sony -beavatkozás miatt nem lehetett végrehajtani a műveletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Boya BY-M1 mikrofon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest