Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Komplikato

veterán

válasz GrandeP #28 üzenetére

A régi "szép" idők. Régen volt már gyári SuSE 5.x, meg 6.x telepítőm, de akkor feladtam, mert videokártya telepítésnél meg kellett volna adnom az S3 trio 64 kártyán lévő fél tucat chip típus számait ... Ehhez képest egy terminálból kicsomagolás már semmi.

• ViZion

félisten

válasz GrandeP #28 üzenetére

...ó. :U
    Igen, ezek a csomagkezelő programok. Ott van az appok között. Amúgy ezt szeretem: nem mappákból nyíló almappák linkjei közül kell kibuzgányolni a program indító ikonját.
    Odamész 'oszt ott van :D

Amúgy régen kaland volt tényleg - most viszont olyan progik vannak, amikkel tényleg vicc a telepítés/eltávolítás.

fkosa: terminál jó is, kell is -indítóban tartom én is. Ubuntu alapú disztrónál minden van neten, kis túlzással azt lehetne mondani, ha egy progi saját, launchpad vagy wiki oldalán nincs *.deb, akkor azt ki lehet hagyni :) .rpm már ritkább, de szinte minden van.
    Amit kerestem, ha nincs akkor ált. nem fejlesztik már, és nem működik új kernelekkel.

A Linpus-nál említettem, h a desktop kell, ott van QuickOS, de azt így nem lehet kipróbálni, így kimarad.

gabe_: ...pendrive vagy CD nincs? ;] ...amivel kipróbálnád, a leírtak szerint :K

DeFranco: Ubuntu topik, Lubuntuval is ott kérdezz, illetve az ubuntu.hu fórumon regelj, kérdezz. A helyi topik lakói segítenek biztosan, hcl és Kendek ott élnek :D ;]
    alacsonyabb felhasználói tábor természetesen kevesebb találatot is jelent gugliban, érdemes angolul keresni.

Új hozzászólás Aktív témák