Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"Amúgy igen, azért kell terminálhoz nyúlni, hogy ne hagyjon csak úgy programokat futtatni egérkattintásra, mint Windowson"
Win egyik nagy előnye számomra, nevezzük könnyű használatnak! Azért töltöttem le a progit hogy telepítsem, akkor op. rendszer engedelmeskedjen nekem, ne szívasson!
Win7 is szokott pampogni ha nem biztonságos forrásból van szerinte, hamar lenyugtatható..."ha nem figyelsz oda, azt is felrakja, amit nem akarsz..."
ez igaz, de ha figyel az ember mi van beikszelve,nem lesz annyi szemét fent.
pár program tud szemetelni az biztos. uninstall szokott baj lenni.."DLL regisztrálás"
XP-n tényleg előjött egyszer-kétszer DLL probléma, vagy turkáltam vagy uninstall és megkerültem vhogy..
mióta win7 van, többé nem találkoztam vele. egyre kevesebb ok, hogy újra próbáljam a linuxot, az a 2 hétre életem végéig elég volt -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest