Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Nem értek a témához de ha esetleg igen akkor sem hiszem, hogy a magán ember által magán embernek eladott vinyó adatainak visszanyeréséért a vevő hajlandó lenne annyit fizetni. Mert nekem az jött le a cikkből, hogy a kolléga erről értekezik és ennek a körnek szeretné a figyelmét felhívni a "végleges" törlés fontosságára.
Teljesen egyet értek a téma fontosságával, nemrég egy használtan vásárolt telefon esetében tapasztaltam, hogy az előző tulaj még az sms-eink törlésére sem vette a fáradtságot, képekről, telószámokról, kontaktokról már nem is beszélve. HORROR... én töröltem mindent de ha nem nálam van ki tudja mit lehetett volna vele kezdeni.
Én sem csináltam még ilyet de nem is adtam még el vinyót senkinek, megvan az eddigi összes
de ha eladnám valamelyiket biztosan megtenném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- ASRock B150M Pro4S/D3 + G4400 + 16GB RAM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest