- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyautas
tag
Köszönöm a hozzászólásodat.
Ez a történet kitalált, de rengeteg megtörtént eleme van, ami megtörtént ugyan csak nem így, nem ekkor, nem ezzel a szereplővel...
Tegnap én is visszaolvastam néhány részt, és felfedeztem egy olyan vonulatot, ami az egészet átszövi. Nem is tudtam, hogy ennyire hangsúlyos....Vakegérke majd meg is mondja mi ez
-
Lenry
félisten
tegnap este találtam rá erre a sorozatodra, most, ahogy időm engedi, olvasgatom, az ötödik részt fejeztem épp' be.
mintha egy soha-nem-volt nagyapámat hallgatnám, annyira életszagú ez az egész, hogy nem is vagyok benne biztos, hogy nem történt valóban meg -
-
Vakegérke
félisten
Kicsit neheztelek Johanra, házas embernek nem illendő "friss pipihús" után kajtatni. Ahhoz mit szólt volna, ha a felesége kokettál valakivel?
A Škoda jó "kis" gép volt. Igaz, hogy csak a telephelyen, de vezettem kukásautót. Tetszett, hogy nem kell kihúzatni, alacsony fordulatszámon is húzott.
15(!) napig dolgoztam a volánnál is, Škoda billencset vezettem, élmény volt. Romosnál romosabb autók voltak, ilyeneket kaptak az újoncok. Ami a gépet illeti, tetszett a motor rugalmassága, tetszett, hogy felezős váltója volt. Ami nagyon nem tetszett, az az, hogy terheletlenül pattogott az úton, mint a kecskesz*r a deszkán.A Csepelt nagyon szerettem. Lomha, de végtelenül igénytelen, megbízható volt. Egyszer megesett, hogy a kezemben maradt a váltókar. Egy csavarhúzóval bepiszkáltam négyesbe, úgy hoztam haza Pestre Lábatlanból.
A Roburt is szerettem. Igazi városi gép volt. "Jól" gyorsult, kicsi volt a forduló köre, a gondoskodást meghálálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Jani bácsi meséi 11.- Volna kedved maradni Johan? - kérdezte Stefan Zurinda, aki olyan kisfőnök féle volt a műhelyben,...
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Opel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest