Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Nem kell a tyúkoknak tápot adni és akkor majd vadásznak a patkányokra.

-
A mi ílypuskánk üvegszálerősített síbotból készült és átlőttünk vele az emeletes ház fölött, ki az utcára. (Hetekig visszatérő szórakozás volt ez.) Senki se halt vagy sérült meg, szóval csodák igenis vannak... A nyílvesszők ugyan ilyen anyagból voltak, levágott fejű facsavarral a végükben. Egyszer belelőttünk egyet a meggyfába: 3 évre benne is maradt.

Hatodikban meg osztálytársam vett olyan vadászcsúzlit, ami az alkarra támaszkodott fel és alig bírtuk kihúzni, pedig jó erőben voltunk. Belelőttem vele egy nagyobb követ az égbe (Budapesten
), de nem láttuk süllyedni, mielőtt eltűnt. -
-
BoB
veterán
"100mm-es kaliberű fegyverek"
T-55?
-
totron
addikt
Underground burgerezőben kell enni miközben Sylvester Stallone-k vagyunk!
Az ölés lélektana. Ahogy én látom van a középút, amikor is érett személyiség nem sportélvezetből cselekszik, gyérítés vagy élőállat élelemmé való átalakítása során. Egyik oldalt meg ott vannak az emberileg szégyen vadászok (nem mind, de bőven akad köztük ez a fajta), másikon meg a mesekönyvben élő vegánok. Lőttem már, nyúztam már, ki tudott jönni utána lelkileg nullára mindegyik, amire nem vagyok büszke az az egerek vízbe fullasztása, nem is csináltam többet. Egyébként nyilván halál a jutalmuk, gyors, tiszta meló keretében, nem fognak távol maradni értelemszerűen.
-
Somatom
veterán
Pedig, megennék azt a patkányburgert a pesti úrinépnek he. Tíz ujjukat megnyalnák utána. Nincs tékozlás/pazarlás! Nincs!

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia) - AKCIÓ
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest