Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Nem kell a tyúkoknak tápot adni és akkor majd vadásznak a patkányokra.

-
A mi ílypuskánk üvegszálerősített síbotból készült és átlőttünk vele az emeletes ház fölött, ki az utcára. (Hetekig visszatérő szórakozás volt ez.) Senki se halt vagy sérült meg, szóval csodák igenis vannak... A nyílvesszők ugyan ilyen anyagból voltak, levágott fejű facsavarral a végükben. Egyszer belelőttünk egyet a meggyfába: 3 évre benne is maradt.

Hatodikban meg osztálytársam vett olyan vadászcsúzlit, ami az alkarra támaszkodott fel és alig bírtuk kihúzni, pedig jó erőben voltunk. Belelőttem vele egy nagyobb követ az égbe (Budapesten
), de nem láttuk süllyedni, mielőtt eltűnt. -
-
BoB
veterán
"100mm-es kaliberű fegyverek"
T-55?
-
totron
addikt
Underground burgerezőben kell enni miközben Sylvester Stallone-k vagyunk!
Az ölés lélektana. Ahogy én látom van a középút, amikor is érett személyiség nem sportélvezetből cselekszik, gyérítés vagy élőállat élelemmé való átalakítása során. Egyik oldalt meg ott vannak az emberileg szégyen vadászok (nem mind, de bőven akad köztük ez a fajta), másikon meg a mesekönyvben élő vegánok. Lőttem már, nyúztam már, ki tudott jönni utána lelkileg nullára mindegyik, amire nem vagyok büszke az az egerek vízbe fullasztása, nem is csináltam többet. Egyébként nyilván halál a jutalmuk, gyors, tiszta meló keretében, nem fognak távol maradni értelemszerűen.
-
Somatom
veterán
Pedig, megennék azt a patkányburgert a pesti úrinépnek he. Tíz ujjukat megnyalnák utána. Nincs tékozlás/pazarlás! Nincs!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- NBA és kosárlabda topic
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest