Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Jól van, akkor annyira nem voltam messze az igazságtól. Bár, van egy olyan sejtésem, hogy mire elérik az ARM procik az x86-osok teljesítményét, addigra másképpen fog kinézni az ár/teljesítmény arányuk. Valamint biztos vagyok benne, hogy ha az intelt valaki szorongatni fogja, akkor hirtelen fejlődni fognak teljesítmény/fogyasztás arányban.
-
MongolZ
addikt
Értem én, hogy mire gondolsz, viszont - javítsatok ki, hogy ha tévedek - az ARM pont a kis teljesítményigényű közegben domborít, ott jó a teljesítmény/fogyasztás aránya. Mintha régebben lett volna egy olyan cikk, hogy ha el akarnának érni ARM alapokon egy középkategóriás x86/64 proci teljesítményét, többet fogyasztanának, mint a jelenlegi procik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest