Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Miert, mire jo az ARM alapu okostelefon vagy tablet?
Ugyanarra jo lenne egy PC is. Egyedul a szoftver a kerdes, azaz hogy mit hasznalsz egy ARM alapu PC-n. Nekem pl. van itthon egy Ivy Bridge alapu miniPC-m, amin tipikusan 2-3 fele szoftvert hasznalok. Ha ez a 2-3 szoftver mukodne ARM procival is, akkor le tudnam cserelni a mostani miniPC-t egy me'g kisebb, me'g kevesebbet fogyaszto, teljesen passziv masinara. Pl. egy olyasmi tetszene, mint a Cubietruck, a teljesitmenye is elegendo lenne, csak sajnos az egyik szoftvert nem tudom kivaltani. Az egyik szoftver, amit hasznalnom kell, x86 Windows alatt fut es kesz 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- BestBuy topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ugyanarra jo lenne egy PC is. Egyedul a szoftver a kerdes, azaz hogy mit hasznalsz egy ARM alapu PC-n. Nekem pl. van itthon egy Ivy Bridge alapu miniPC-m, amin tipikusan 2-3 fele szoftvert hasznalok. Ha ez a 2-3 szoftver mukodne ARM procival is, akkor le tudnam cserelni a mostani miniPC-t egy me'g kisebb, me'g kevesebbet fogyaszto, teljesen passziv masinara. Pl. egy olyasmi tetszene, mint a Cubietruck, a teljesitmenye is elegendo lenne, csak sajnos az egyik szoftvert nem tudom kivaltani. Az egyik szoftver, amit hasznalnom kell, x86 Windows alatt fut es kesz