Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
77Gabesz
üzenetére
[kép] Ha valakinek kell, egy kapcsoló beszereléssel meg tudom csinálni az összes olyan M.3-at ami nem indul újra.
Ez a hátlapon egy lyukkal jár, meg egy mini kapcsolóval ami ha kell kilóghat ha nem, akkor le tudom szedni síkba, és még úgy is működni fog.
Egyedül arra nem vállalok garanciát, hogy szétszedésnél az ujjlenyomat érzékelő kábel egyben marad, és nem is rendelek cserére sem, túl komplikált összerakni avval.
A kész állapot után, ha véletlen újraindítod a készüléket és nem indul el, átkapcsolod a kapcsolót, majd vissza, és már mehet is tovább a történet.
Ha van rá pár érdeklődő, rakok fel hirdetést amire lehet jelentkezni.
A képen az első teszt verzió készült el, ennél szebb lesz amit ezek után csinálok.
Ja és igen, én is melegítettem a saját M3-asom, 1-2 napig ment csak az a megoldás.
A legfenntarthatóbb az ez a megoldás, hogy fizikailag leválasztod az akksit pár másodpercre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest