- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Szín: Piros
Miért?: Csak. -
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic) -
TazLeacher
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Kék és narancssárga. Nomeg a bordó .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
joshua7
veterán
Zöldet mondanám , mert megy a szememhez.

Meg még a kék. Okát nem tudnám megmondani, csak.Semper Fi -
plus44
veterán
-
Atis707
tag
Fekete és a kék szinte akármilyen árnyalata, halvány, sötét
Azt hiszem Lenry-t tudom ismételni, az öltözékemhez illik; farmer+fekete kabát rulez... 
-
Scorpio06
aktív tag
Fekete, fehér, kék, és néha kis zöld. Mert mert...

-
talmida
Közösségépítő
-
Algieba
őstag
-
Vandit.
addikt
A fekete, mert az igazából nem is szín.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt -
Lenry
félisten
-
plus44
veterán
-
Jofi81
őstag
A kedvenc színem egyértelműen a kék, de az okát nem tudnám megmondani.
-
gabor85
őstag
-
Crystalheart
őstag
Nekem az ARANY.
(Szín ez?) Gyémánt nem lehet, mert az sokféle színű, az arany meg ráillik a rézre is, szal duplán jó. -
Borify Péter
aktív tag
eddig a rózsaszín volt az ügyeletes,de kb egy éve leváltotta a citromsárga
jah és alap a fekete
hogy miért?
magam sem tudom
-
talmida
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
A PINK!!!!
Of course!
Igen.
Lehet "köpködni". 
Katt a képre. Olvasd el a leírást isa You Tube-on!

[L:/dl/upc/2009-07/17/103582_dcfdjysoxluaojfq_candy-pink-blossom.jpg]
[/L]De a közép és sötétes kéket is szeretem, mert az is jól áll az arcszínemhez.

A cifra, sokszínű dolgok nekem nem állnak jól. Én is az egyszerűség felé hajlok.
IN GOD WE TRUST! -
ThaBoss
senior tag
sötétzöld, fekete, sötétkék...

-
Szplöttyy
senior tag
-
7324L
csendes tag
Fekete és vérvörös
A két szín passzol egymáshoz amúgy semmi különösebb oka nincs
A nehéz munka még senkit sem ölt meg, de én inkább nem kockáztatok. -
puttputt
őstag
-
Vakegérke
félisten
-
Szplöttyy
senior tag
-
iBlast
aktív tag
fekete és fehér

-
gabor85
őstag
Zöld (lokálisan: zűd) - megnyugtat, a béke szine és a megnyugvásé, lásd műtők...
Kék: a bátorság színe, igazából az égkék a kedvencem. Energikus.Lenry: megint egyetértünk

-
Badman 4ever
őstag
szeretem, ha bele tudok olvadni a környezetbe, nem tűnök ki a többi ember
Én is pont így vagyok vele.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules! -
plus44
veterán
-
Lenry
félisten
nem tudom
ha elgondolkozok, akkor arra jutok, hogy egyik színt sem kedvelem jobban a másiknál.
de a tudatalatti dolgok azért hatnak. szeretek semleges színekbe öltözni, rengeteg fekete, fehér és szürke ruhám van, fekete az egyik táskám, szürke a másik, fekete a cipőm, így kijelenthetjük, hogy ezeket jobban szeretem.nem szeretem a túl harsány színű dolgokat, vagy azokat, amik túl sokféle színűek egyszerre (kivétel ez alól a szivárvány, mint égi jelenség, mert az szép)
s hogy miért? mert szeretem, ha nem vesznek észre, ha nem akarom. szeretem, ha bele tudok olvadni a környezetbe, nem tűnök ki a többi ember közül, ha nem akarom, márpedig városban a szürke erre tökéletes.
a színek a nőknek valók. Párom csodásan néz ki egy-egy szép színes ruhában, Őt nem is nagyon tudom szürkében elképzelni, egyszerűen nem illik Hozzá.
nem szeretnék színtelen környezetben élni. szeretem a zöld szobámat, a piros párnámat, és a vörös-fekete takarómat vagy az eredetileg kék egérpadomat.
de egyik színt sem szeretem jobban az összes többinél....
de a rózsaszínt nem szeretem. utálom a cicababákat, plázacicákat, a hülye kislányos gügyögést, a hello kittyt, és a playboy-mániát. nekem a rózsaszín ezeket jelenti. ezért nem szeretem
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data -
Vakegérke
félisten
-
Badman 4ever
őstag
Piros és vörös. Hogy miért? Hát nem is tudom, csak tetszik, de már nagyon rég óta.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules! -
Algieba
őstag
Égkik, királykék, tintakék; kékek minden mennyiségben. Most is kék ruha van rajtam.
Miért pont a kék? Mert a nappali égbolt színe. Ezért számomra a nyílt, mindent átlátó értelmet jelképezi. Gondolkodóként a kék a favoritom.
De egyébként az összes színt imádom. Mindnek van pozitív hatása.
A fekete, fehér, szürke nem szín. Nincs mit szeretni rajtuk.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is. -
puttputt
őstag
-
ádyz
addikt
-
plus44
veterán
-
puttputt
őstag
Kedvenc: sárga, esetleg kék...
Miért: Természet színei, vidám színek (Nap, Napfény, égbolt/asszociációk)... óvodában napocska volt a jelem
Kb. ennyi.Ádyz: Ez az "UV-kék" ötletes
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. /////////////////////// -
Szplöttyy
senior tag
Piros
Fehér
ZöldMiért? Mert Magyar vagyok.
Ezen kívül még a fekete.
Smoke & Torque -
mexicanraven
senior tag
Fekete és lila. Oka: nem tudni.
when the sun shines, we'll shine together -
csimav
őstag
Fekete,kék.
Nem tudom mért.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives. -
14adam
addikt
-
plus44
veterán
-
joey04
titán
kék. miért? passz.
- -
14adam
addikt
-
plus44
veterán
-
Dany007
veterán
Zöld, kék, de fogalmam sincs miért

-
fekeandras
őstag
Kedvenc szín: fekete.
Miért?: csak. -
ádyz
addikt
Ezüst, kék, királykék, neon-zöld, fehér, fekete, narancssárga, UV-kék.
-
Bocaa
senior tag
kedvenc szín eléggé régóta a lila
Aztán a neonzöld is mostanában
Meg ujjabban a sötétnarancssárga
fekete is nagy favorit hát ezek a kedvenc színeim"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(te adtad az ötletet az ismertetőhöz)

Of course!