Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nos kezdünk a pia témából átcsapni, a "Hogyan ócsároljuk Dávidot" részbe, ami nem igazán fekszik.
Apa halála eléggé megkomolyított. Sosem voltam az a diszkóba járós ember. Nem is szeretem. Én nem hőbörgök az utcán, nem megyek bele, se felesleges, se más milyen vitákba. Nem veregszem, nem iszom annyit és úgy, mint egy állat. Apa halála után a felelősség nagyobb része rám került. Eddig is nagyon sokat segíttem otthon, azóta ez pár éve megváltozott. 3an vagyukn testvérek ebből a 2 fiatalabbik öcsém, hihetetlenül neveletlen. Kívülálló meg sem mondaná, hogy testvérek vagyunk. Ők pont az én fordítottjaim. Nem segítenek, sőt ahol tudnak keresztbe teszenk. Visszabeszélnek, nagyon trágárul. Alig vannak otthon, nekik az az "élet", ha csavaroghatnak, meg stb. Tudjátok, nem én választottam ezt az életet. Pusztán már fiatalaon felfogtam, hogy ha én nem segítek, anya megszakad. Nem mindenki tudja elképzelni közületek, mennyire fájdalmas elveszteni valakit, és mennyire nehéz pótolni. Kíváncsi lennék, hányan tanultatok meg perfektül főzni, mosni takarítani, vasalni, bevásárolni, ide-oda hurcolászni a neveletlen testvéreket és még hosszan sorolhatnám. Nekem is ugyanúgy lenne magánéletem, csak sajnos nincs. A tanulás mellett a más egyéb dolgaim, annyira lefoglalnak, hogy másra nem is marad időm. Nyugodtan lehet látatlanban köpködni, meg ujjal mutogatni. Nem érdekel. Nem félek felvállani. Igen, nincs kocsim, nincs házam, nincs munkám ahol állandóan baszlatnak. Nem fizetek adót, nincs törlesztőrészletem és nincs gyerekem sem akit el kell tartani, és az életre kell nevelni. Én csak egy 16 éves srác vagyok, akinek ap apja halála után olyan dolgok szakadtak a nyakába, amit nem ilyen idős srácok szoktak csinálni, nem is csinálnának a fene nagy kényelemben. Én viszont beáldoztam barátaim, a szabadidőm és mindenem, csak azért, hogy segíthessek otthon, és valamilyen szinten tudjam pótolni apát. Nekem is lenne kedvem ide oda járni, úgy, mint a többi velem egykorú, csak sajnos nem tehetem. Vagyis de, megtehetném. Vagyok annyira "felnőtt", hogy felfogjam, nélkülem anyának és a családnak sokkal sokkal nehezebb lenne. Igen, csupán ennyiben nyilvánul meg az én fellnőtségem.
Nyugodtan lehet kritizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest