- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
tudod, ha az ember pld fórumozik, akkor az olyyan lesz, amilyen. de egy oktatással foglalkozó oldalon az ember elvárná, hogy ilyenek ne legyenek. ül ott pont elég emberke, hogy egymás munkáját átnézze, mielőtt kikerül a nagyközönség elé. de persze lehet, hogy túl sokat akarok

proof88: nem korrektúrázási szándékkal találtam erre az oldalra, azt sem tudtam, hogy van ilyen, de amikor a 2. fiam matek házijában azzal a feladattal szembesültem, hogy meg kell magyarázzam neki, hogy mi a különbség az osztás és a bennfoglalás között, akkor kicsit eltanácstalanodtam és a barátom segítségét kértem, ez az oldal meg ott volt a találatok között elöl. gondoltam elolvasom, ez meg kiverte a biztosítékot. mondjuk én azt sem biztos hogy tanultam annak idején, hogy a kettőspont és a perjel nem ugyanazt a matematikai funkciót látja el...
-
proof88
addikt
Már az 1. mondat sem helyes, ha nagyon karikázni szeretnél.

-
Találtál egy elgépelést egy szövegben, ügyes vagy!
-
rdt89
addikt
Végül is matematikai feladat, nem nyelvhelyességi.
Attól még eléggé felháborító. 
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest