Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
tudod, ha az ember pld fórumozik, akkor az olyyan lesz, amilyen. de egy oktatással foglalkozó oldalon az ember elvárná, hogy ilyenek ne legyenek. ül ott pont elég emberke, hogy egymás munkáját átnézze, mielőtt kikerül a nagyközönség elé. de persze lehet, hogy túl sokat akarok

proof88: nem korrektúrázási szándékkal találtam erre az oldalra, azt sem tudtam, hogy van ilyen, de amikor a 2. fiam matek házijában azzal a feladattal szembesültem, hogy meg kell magyarázzam neki, hogy mi a különbség az osztás és a bennfoglalás között, akkor kicsit eltanácstalanodtam és a barátom segítségét kértem, ez az oldal meg ott volt a találatok között elöl. gondoltam elolvasom, ez meg kiverte a biztosítékot. mondjuk én azt sem biztos hogy tanultam annak idején, hogy a kettőspont és a perjel nem ugyanazt a matematikai funkciót látja el...
-
proof88
addikt
Már az 1. mondat sem helyes, ha nagyon karikázni szeretnél.

-
Találtál egy elgépelést egy szövegben, ügyes vagy!
-
rdt89
addikt
Végül is matematikai feladat, nem nyelvhelyességi.
Attól még eléggé felháborító. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest