- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Ennél jobban már csak az unokatesómék jártak. Egy hónapja vettek használtan egy 2004-es Fiat Seicentót. A doboz benne '77-es volt.

Még jó, hogy az előző Samarából megmaradt egy '96-os.
-
-
Csemike
aktív tag
Apám kocsijában egy '86-ban lejárt eü-doboz van. Akkor vettünk egy 105-ös Skodát, ahhoz volt tartozék, aztán mindig továbbvándorolt a soron következő járgányba.
Amúgy, már 2010-ben is volt egy eü-doboz para. Tudom, mert én akkor vettem újat, és három idő-megkötés van rajta. Egy az, hogy 2013-ig jó, a másik, hogy a kötszerek 5 évig, a fertőtlenítő folyadék meg 3 évig van szavatolva.
-
plömplöm
őstag
az elsőre nem tudok mit mondani, kéremkaccsojjaki

én sem néztem meg még sosem az eüdobozt, se a használt autókban se az újakban, egyszerűen nem jutott az eszembe. fel kell venni a virtuális listára, alvázszám, motorszám, eüdoboz
a nyomtatás+ragasztás oké, egészen addig, amíg a fényvisszaverős széjjel nem szakítja a matricát és meg nem nézi a dobozban lévő matériák dátumát, mert állítólag ezt csinálják. napersze azokat is át lehet matricázni, de ez már elég nagy macera, hogy az ember inkább vegyen kétezerért egy kész megoldást, mégha most ez a megoldás csak 70%-os lett csak :-|
-
Akkor arra mondjál valamit, hogy a mi autónk 2006-os és 2005-ben lejárt már az EÜ doboz...

Amúgy meg van itthon nyomtató, meg szalag, így nyomtatok újat és ráragasztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen processzort vegyek?
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Dell PowerEdge M1000E Blade Chassis (CDV10)-without blades - Több db
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs