Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Ennél jobban már csak az unokatesómék jártak. Egy hónapja vettek használtan egy 2004-es Fiat Seicentót. A doboz benne '77-es volt.

Még jó, hogy az előző Samarából megmaradt egy '96-os.
-
-
Csemike
aktív tag
Apám kocsijában egy '86-ban lejárt eü-doboz van. Akkor vettünk egy 105-ös Skodát, ahhoz volt tartozék, aztán mindig továbbvándorolt a soron következő járgányba.
Amúgy, már 2010-ben is volt egy eü-doboz para. Tudom, mert én akkor vettem újat, és három idő-megkötés van rajta. Egy az, hogy 2013-ig jó, a másik, hogy a kötszerek 5 évig, a fertőtlenítő folyadék meg 3 évig van szavatolva.
-
plömplöm
őstag
az elsőre nem tudok mit mondani, kéremkaccsojjaki

én sem néztem meg még sosem az eüdobozt, se a használt autókban se az újakban, egyszerűen nem jutott az eszembe. fel kell venni a virtuális listára, alvázszám, motorszám, eüdoboz
a nyomtatás+ragasztás oké, egészen addig, amíg a fényvisszaverős széjjel nem szakítja a matricát és meg nem nézi a dobozban lévő matériák dátumát, mert állítólag ezt csinálják. napersze azokat is át lehet matricázni, de ez már elég nagy macera, hogy az ember inkább vegyen kétezerért egy kész megoldást, mégha most ez a megoldás csak 70%-os lett csak :-|
-
Akkor arra mondjál valamit, hogy a mi autónk 2006-os és 2005-ben lejárt már az EÜ doboz...

Amúgy meg van itthon nyomtató, meg szalag, így nyomtatok újat és ráragasztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest