Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Ennél jobban már csak az unokatesómék jártak. Egy hónapja vettek használtan egy 2004-es Fiat Seicentót. A doboz benne '77-es volt.

Még jó, hogy az előző Samarából megmaradt egy '96-os.
-
-
Csemike
aktív tag
Apám kocsijában egy '86-ban lejárt eü-doboz van. Akkor vettünk egy 105-ös Skodát, ahhoz volt tartozék, aztán mindig továbbvándorolt a soron következő járgányba.
Amúgy, már 2010-ben is volt egy eü-doboz para. Tudom, mert én akkor vettem újat, és három idő-megkötés van rajta. Egy az, hogy 2013-ig jó, a másik, hogy a kötszerek 5 évig, a fertőtlenítő folyadék meg 3 évig van szavatolva.
-
plömplöm
őstag
az elsőre nem tudok mit mondani, kéremkaccsojjaki

én sem néztem meg még sosem az eüdobozt, se a használt autókban se az újakban, egyszerűen nem jutott az eszembe. fel kell venni a virtuális listára, alvázszám, motorszám, eüdoboz
a nyomtatás+ragasztás oké, egészen addig, amíg a fényvisszaverős széjjel nem szakítja a matricát és meg nem nézi a dobozban lévő matériák dátumát, mert állítólag ezt csinálják. napersze azokat is át lehet matricázni, de ez már elég nagy macera, hogy az ember inkább vegyen kétezerért egy kész megoldást, mégha most ez a megoldás csak 70%-os lett csak :-|
-
Akkor arra mondjál valamit, hogy a mi autónk 2006-os és 2005-ben lejárt már az EÜ doboz...

Amúgy meg van itthon nyomtató, meg szalag, így nyomtatok újat és ráragasztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest