- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Ennél jobban már csak az unokatesómék jártak. Egy hónapja vettek használtan egy 2004-es Fiat Seicentót. A doboz benne '77-es volt.

Még jó, hogy az előző Samarából megmaradt egy '96-os.
-
-
Csemike
aktív tag
Apám kocsijában egy '86-ban lejárt eü-doboz van. Akkor vettünk egy 105-ös Skodát, ahhoz volt tartozék, aztán mindig továbbvándorolt a soron következő járgányba.
Amúgy, már 2010-ben is volt egy eü-doboz para. Tudom, mert én akkor vettem újat, és három idő-megkötés van rajta. Egy az, hogy 2013-ig jó, a másik, hogy a kötszerek 5 évig, a fertőtlenítő folyadék meg 3 évig van szavatolva.
-
plömplöm
őstag
az elsőre nem tudok mit mondani, kéremkaccsojjaki

én sem néztem meg még sosem az eüdobozt, se a használt autókban se az újakban, egyszerűen nem jutott az eszembe. fel kell venni a virtuális listára, alvázszám, motorszám, eüdoboz
a nyomtatás+ragasztás oké, egészen addig, amíg a fényvisszaverős széjjel nem szakítja a matricát és meg nem nézi a dobozban lévő matériák dátumát, mert állítólag ezt csinálják. napersze azokat is át lehet matricázni, de ez már elég nagy macera, hogy az ember inkább vegyen kétezerért egy kész megoldást, mégha most ez a megoldás csak 70%-os lett csak :-|
-
Akkor arra mondjál valamit, hogy a mi autónk 2006-os és 2005-ben lejárt már az EÜ doboz...

Amúgy meg van itthon nyomtató, meg szalag, így nyomtatok újat és ráragasztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest