- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
janosibaja #3020 üzenetére
nagyjából ennyi, igen. a Plex szerver metaadatként letölti magának valami mappába a feliratot és hozzárendeli a filmhez/sorozathoz, ha megfelel a release név egyezőség. Nekem szerintem az elmúlt 2 évben a két kezemen megtudnám számolni hányszor kellett emellett kézzel bármit is letöltenem, talán csak akkor, amikor a subiraton volt fent felirat 1-2 sorozathoz, vagy nem volt egy ritkább release szerepeltetve a felirat mellett és akkor kézzel szedtem le.
Hozzá B tervnek meg a MasterMark által írt megoldás bőven elég, sőt. -
MasterMark
titán
válasz
janosibaja #3020 üzenetére
Ez nem praktikus, hanem felesleges körök. Letöltöd amit akarsz, majd ha nem talált feliratot, akkor lehet gondolkozni, hogy mi legyen, meg kézzel belenyúlni.
Rasplex-re is fel tudsz rakni felirat add-on-t, az opensubtiessel félautomata, feldobja a listát hogy mik vannak és kijelölheted mit szedjen le. Ez ugye kliens oldali csak. De szerintem bőven elég utólagos megoldásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest