Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• stickermajom

addikt

válasz SunMount3r #15238 üzenetére

“Szerintem meg ha igazán jól működne, akkor semmi szükség nem lenne arra, hogy állandóan fusson és indítás után egyből azzal kellene kezdenie, hogy frissíti a könyvtárakat.”

Az a baj, hogy nem ez a Plex koncepciója. Valószínűleg nem a te felhasználási szokásodhoz készült. Kicsit olyan, mintha a családi dízel kombival akarnál versenypályára menni: persze körbe lehet vele menni, de mégiscsak az autópálya az ő terepe.

Plexnél az indítás utáni scan nem értelmezhető, nincs is ilyen benne. Ezért kérdeztem korábban, hogy jól értem-e, hogy nem fut folyamatosan. Az automatikus keresésnél az OS oldaláról jön a trigger a Plexnek, ez bootnál nincs meg, mert nem változik semmi. Ki lehet venni a kezéből az irányítást amúgy: [link] [link] De lehet egyszerűbb lenne alternatívák után nézni.
    Gondolkodtál esetleg amúgy a Kodi használatán? Az lehet közelebb állna ehhez a fajta felhasználáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák