Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunter84
aktív tag
Oké, nem is akarlak győzködni, de amíg egy telefon megvételénél a top3 kérdések egyike, hogy: "ugye ezen fut az angry birds?", addig szerintem igenis fontos elem a játék. Kinek a metrón, kinek nyaralásra menet az autóban, vagy épp a medence partján, valakinek pedig a munkában.
Én spec. szeretek játszani, mert kikapcsol, sajna elég stresszes melóm van.
-
Pantal
senior tag
Én is dolgozok, én is sokat tömegközlekedek, HÉV, villamos, metró, meg busz is van benne, én is látok minden nap 1-2 embert aki játszik az okostelefonján, de ez pl egy metrókocsiban 1 max 2 ember... de az összes többi ember nem játszik.. És azért azt sem mondanám, hogy minden alkalommal látok játszani embereket, szóval még mindig úgy érzem, hogy a többség nem játszik, vagy csak keveset.
-
Pantal
senior tag
Ha valaki utazás közben akar játszani, szíve joga, ma is láttam HÉV-en egy tagot, ott játszott SGS-én mérges madarakat. Én speciel inkább MA fórumokat olvasok, meg fb néha. Bár igaz kissé már e-penis szaga van ezeknek a dolgoknak. Azt hiszem, iskolába még elmegy unalmas órákon, de egy dolgozó embert már kevésbé érdekelnek a játékok. Persze biztos vannak kivételek, de azt gondolom, a többséget hidegen hagyja.
-
-
Pantal
senior tag
Egész jónak tűnik, ha még a mérges madarak is rendesen fognak futni (azaz repülni) akkor már 51%os sikert minimum elkönyvelhetnek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Maxentius
addikt
Kérdés h további hasonszőrű programokkal hogy áll? Mert ha csak ezek futnak fürgén, akkor lehet h ideálisabb volna dual-bootban natív Androidot futtatni, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- LG LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)