Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz Vladi #18 üzenetére

a középső, külső tükör, a oszlop, b oszlop stb. elég fontos a gép biztonságos működtetéséhez.

én nem azt mondtam, hogy mindenki meghal emiatt, csak megemlítettem, hogy alapvetően kockázat.

hogy ki mennyire értékeli lényegesnek a veszélyt biztos összefügg azzal mennyit vezetett már, mennyit tört már, látott-e már hullát karambolos kocsiból kifeszegetni, mennyi gyerek utazik a kocsiban, hány gyalogosgázolásba tudja belehaluzni, hogy a babakocsis nő a lógó flikkflakk mögötti holttérben volt.

ez mind szubjektív. a valószínűség meg nem. ennyi. tudom, nem-vulkániként ezt elég nehéz feldolgozni. ami nem is baj, mert aki úgy gondolja ignorálja. csak azt nem értem miért kell próbálkozni cáfolni. pontosabban értem, a kognitív disszonancia.

amúgy tök mindegy, mostantól a bogár ott van az agyatokban, mától akaratlanul is eszetekbe jut majd amikor a lifegés miatt ráirányul a figyelmetek egy-két tizedmásodpercre. resistance is futile.

• lapa

veterán

válasz Nordic #14 üzenetére

az agynak fel kell dolgoznia mindent, amit lát. azaz a figyelmed egy részét mindenképp leköti. hogy ez mennyire jelentős, az nyilván mérettől, lifegéstől, személyes faktoroktól is függ.

ezen túl szintén nyilvánvaló, hogy valamit eltakar. a kacsa keveset, a radarcédé + wunderbaum + dupla plüssdobó + ledes villogó feszületes rózsafüzér összeállítás többet.

most jöhetnek a te érveid.

attól, hogy nem arra nézel még periférikusan látsz.

• lapa

veterán

válasz Pitterix #10 üzenetére

"De eddig még nem igazán vonta el a figyelmem."

kíváncsi voltam hány poszt alatt jön el a nyilvánvalónak a tagadása.

@Franco: bevallom, tőlem szokatlan imperfekcionizmussal ezt a minifig képet találtam elsőre a neten. majd upgradeltetem rendes kultra. akkor már pláne nem kell egy levegőt szívni minden jöttment élőlénnyel. még odafenn a tankban se.

• lapa

veterán

tekintve, hogy az autó egy relatíve veszélyes gép, elég kontraproduktív bármivel is eltakarni a látószöget. ha nagyon nyers vagyok, akkor arrogáns. pláne ha fityeg, mert az főleg elvonja a figyelmet, még ha nem is tetszik bevallani.

ugyanez vonatkozik az autópálya-matricára. tükör mögé, és jóvan. senkit se bünetnek meg, ha nem a bal alsó sarokba rakja, az csak humán ellenőrzéskor kell amúgy is.

de ugyanez a kategória az áramvolanasított csodaautók, amikhez kamera kell, hogy kiláss. nevetséges.

Új hozzászólás Aktív témák