Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Stauffenberg nagyúr válasz  tomboy0013

üzenetére tomboy0013

üzenetéreNem céloztam semmire, főleg arra nem, hogy a OnePlus huszadrangú lenne, ahogy azt próbálod a soraim közé odavetíteni. A OnePlus globális piaci részesedésben apró tényező, csak a saját árkategóriájában éri el az 5%-ot, egyébként az 1%-ot sem érné el. Még a BKK Electronics csoporton belül is kicsinek számít eladott példányszámban, ami talán nem meglepő annak fényében, hogy csak egy adott szegmensre koncentrálnak (ami nem a tömegtelefonok szintje) és csak egy modellt futtatnak egy időben. Ez nem lekicsinylés, hanem a OnePlus üzleti stratégiája, ami amúgy bejön nekik. 
- 

tomboy0013 veterán válasz  tomboy0013

üzenetére tomboy0013

üzenetére*fogd 
- 

enginev3.0 félisten válasz  tomboy0013

üzenetére tomboy0013

üzenetéreXiaomi, OP, stb... Nekem ezek kis kínai gyártók, mert nincs akkora hírnevük pl itthon mint egy samsungnak vagy applenek 
 és én minden téren drukkolok nekik, mert mindig is szerettem őket és sokszor jobbak mint a nagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest