Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Én ezt megúsztam egy tönkre tett ram foglalattal.
Illetve egy 600Va-s APC szünetmentes ment tönkre azért, mert a hozzá kapott barkácsolt (de viszont jó) elosztóba dugtam a porszívót a rendes 220-as helyett. Utána ezt még megfejeltem azzal, hogy a csavarhúzóval amivel szétszedtem, rövidre zártam. Nem szándékosan persze. Arra pici kis tényre kellett volna figyelnem csak hogy ez "szünetmentes". És ez akkor is áram alatt van ha ki van húzva és ki is van kapcsolva. Az akksi sarukat kellett volna lehúzni csak.
Guga: Hiszékeny úr valahonnan nekem nagyon ismerős a leírás alapján. Egy pár használt CRT moncsit vettem egy hasonló úrtól. Hál Istennek nem hívott azóta se.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest