Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
válasz
thotzoltan
üzenetére
Nekem is ugyan ezt irtak S8-ra, aztan kiderult azert, mert eleve függetlent árultak és tényleg azt kaptam.
-
törölt tag
1.hsz
Igen, Vodánál már csináltattam.
2.hsz
Annyira egyszerű, hogy mateloktunk rá a Telekomos chaten egy okosságot, hogy egy tárcsázóba írt paranccsal lehessen függetleníteni. A függetlenítős topicban benne is van egy-két régi változat, de persze mindig újra kell gondolni, ha változik a telefonos ügyfélszolgálat menüje.
5.hsz
Telekomékat ez jellemzően nem érdekli, ők megelőzték ezt a dolgot, és amit lehet függetlenként adnak.
7.hsz
Itt le van írva mit kell csinálni, nekem eddig sosem kellett idegen sim. -
KPistike
aktív tag
"Az viszont igaz, hogy sunnyognak az eladok, mert fuggetlenkent aruljak a szerzodessel vett telefont."
Nem minden esetben sunnyognak, bár csak egy modellre tudom a példát: A3 (2017) céges készülékeink a Telekomtól lettek véve, viszont már kicsomagoláskor kiderült, nem lett SIM-zár aktiválva rajtuk - csak a firmware lett telerakva T dolgaival.
A linkelt teszt mögötti fórumban többen a Black Friday akcióban vettek e szolgáltatótól újabb A320FL készülékeket, mind gyárilag függetlenül kapták meg. -
janeszgol
félisten
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Akkor viszont oriasi kockazat lett a hasznaltpiaci vasarlas.
-
Balrog
tag
Én még annyit hozzáfűznék, hogy a kapott kódot majd a pin kód beírása után kell beírni és olyan sim kártyával kell elvégezni a műveletet amit még nem fogad el a telefon. (Ha vodás a teló akkor telekomos vagy Telenoros sim kell stb...). Tehát bepötyögitek a pin kódot, leokézzátok, majd kiír valami üzenetet, hogy a telefon nem tud a hálózathoz csatlakozni. Na majd ekkor kell beírni a kapott függetlenítő kódot.
Tehát először pin -> ok -> majd a függetlenítő kód.

Én egy Alcatel Pop C7-el csináltam ezt meg ami Telekomos volt, de a kódra 5 napot kellet várni. Szóval türelem.
-
Misi1979
őstag
Pont emiatt lesz tele az apró sok "gyári független" készülékkel, amik egyszercsak lejelentkeznek a hálózatról.. és a vevő csak csodálkozik majd.
-
pIIrash
tag
Technikai részleteit sajnos nem tudom.
Én kaptam egy SMS-t, hogy a gyártótól várják a feloldáshoz szükséges kódot.
Így feltételezem ez attól is függ, hogy tud-e biztosítani ilyen kódot a készülék gyártója.
Legrosszabb esetben küldenek egy SMS-t gondolom, hogy a feloldás sikertelen volt. -
Azta! Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű!
Köszi az infót!
-
törölt tag
Működhet ez a megoldás MiFi-vel is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Parfüm topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Byski Áramláskijelző.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest