Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
El tudom kepzelni, hogy a CB egy szala mellett futo wines rendszerfolyamatok vmelyik masik magot kuldtek fel, es ezert a CB szala kenyszerult a tobbmagos turbo orajelre visszacsuszni. Csak feltetelezes reszemrol.
Most nem erek ra utananezni, de ha Kleinguru minden szalas tesztjeben nincs emelkedes, akkor sztem igazak lesznek a fent irtak. -
wwenigma
Jómunkásember
Attol hogy o nem tudja integralni, ott lesz a lehetoseg. Meglatjuk kinek sikerul. De nem tudom pontosan mi lehet a baja vele ezért nem tudom megitelni milyen tipusu a problémája.
Ribi: derbauer nem utanajarast vagy tenyfeltarast csinalt. Az egesz ott bukott hogy belevette az eredmenyekbe a nem tamogatott Win7-et is (az utemezo frissites nincs benne) illetve nem rogzitette a bios verziót meg egyeb aprosagok. Nezettseget csinalt. Meg feszultséget. Aszonta a videoja vegen hogy ez ilyen, ezt szerinte nem lehet javitani es nem fogja tudni javitani az AMD. Meglatjuk...
A kulonbozo proci boostok pedig a hardverkörnyezet meglehetős változatossága miatt akármi és bármi lehet sőt akár még az is hogy ez az bug ami akadalyozta a boost frekvenciakat kulonbozo hardverkonfiguraciokban kulonbozo problémákat okozott még plusszban. De sokkal egyszerubb ramondani hogy xaraproci azértvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest