Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
nekem meg bár van laptopom, már olyan bizonytalan állapotban van szegény, hogy csak a legnagyobb létszükség esetén viszem ki a lakásból, szóval kvázi asztaliként funkcionál
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
az tény, hogy vannak emberek, akiknek olcsóbb mobil is elég lenne, és vannak, akik úgymond "megérdemelnének" egy jobbat, de ennek ellenére a felhozott példák konklúziójával nem feltétlenül értek egyet. na meg amúgy is kik vagyunk mi, hogy megítéljük más ember szükségét, igényeit? az, hogy ki milyen alkalmazásokat használ, még nem jelenti azt, hogy ezen alkalmazások megléte elég is neki ahhoz hogy maradéktalanul elégedett legyen. pl én egy Blade-ről váltottam WP8-ra, mert hiába volt meg a régi telómra is minden app, amit használok, olyan nyögvenyelős volt a sebessége, hogy nem voltam vele elégedett a mindennapokban. lehet hogy valakinek iOS féle eye-candy és egyszerűség kell, hogy elégedett legyen, és ezért hajlandó soktízezret fizetni, nem csak azért hogy menőzzön az almával.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest